2777
2789

سلام عزیزان 

من نزدیک به 4 ساله عروسی کردم 

البته تو زندگیم یه سری مشکلات داشتم و دارم که تا حل شدن کامل مشکلاتم قصد بچه دار شدن ندارم بگذریم که شوهرم با 34 سال سن اصلا بچه نمیخواد! 

میخوام بپرسم اومدن بچه تو زندگی شما چه تاثیراتی داشته؟  زندگیتون بهتر و شیرینتر شده؟  مشکلاتتون بیشتر شده؟  اونایی که با شوهرشون مشکل داشتن مشکلتون حل شد و کمرنگ شد یا حادتر شد؟  

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه ولی ادم دوست داره گاهی دونفره باشه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

بنظرم اومدن بچه زندگی نرمال و اروم رو میلرزونه،اما زندگی ناآروم رو ویرون میکنه،تاوقتی مشکلاتتون با همسرتون حل نشده به بچه فکر هم نکنید

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

اگر پووووولدااااری بچه خوبه اگر نه بدترین تصمیم زندگیه 

البته هرکسی ی نظری داره 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
بنظرم اومدن بچه زندگی نرمال و اروم رو میلرزونه،اما زندگی ناآروم رو ویرون میکنه،تاوقتی مشکلاتتون با ه ...

زندگی نرمالو میلرزونه؟!!!!چرا اینجوری فکر میکنی

خدایا شُکرت❤🧿

خداروشکر مشکلی با شوهرم نداشتم و بعد از ۱۰ سال بچه دار شدیم ، خیلی شیرینه و تمام وقتتو میگیره و میشه امید زندگیت 

با اینکه نتونستم برم سر کارم اما بازم میگم خداروشکر بخاطر وجودش 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
خودت چی فکر میکنی ؟

به نظر من زندگی که مشکل حادی نداشته باشه و از نظر مالی حداقل در سطح متوسط باشه اومدن بچه این زندگی رو قشنگتتر میکنه با در نظر گرفتن این که بچه مسئولیت داره و آدم باید از خودش و درستی رفتاراش مطمئن باشه که بچه دار بشه چون بچه چیزی میشه که ما هستیم نه چیزی که میخوایم

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

شیرینه خیلیییییی ولی ضعف اعصاب اومده سراغم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...