2777
2789
عنوان

خیانت😭😭😭

505 بازدید | 22 پست

بچها دوماه پیش شوهرم با یکی از همکارش چت میکرد بعد من دیدم چت هاشون دیگه داش ب جاهای باریک میکشید ک من فهمیدم بعد خییلی معذرت خاهی کرد و گف اشتباه کردم خانمه رو هم انفالو کرد جالب اینجاست «خانمه بچه داره سنشم بهش میخورد از شوهرم بزرگتر باشه»منم بخشیدمش😔

حالا از بعد اون قضیه خییلی حساس شدم رو اعصابم تاثیر گذاشته بهم میریزم زود  دادو بیداد میکنم اخه میگم شاید تو محل کارشون باهم باشن چون خانمه گفته بود پشت سرمون حرف زیاده همه میگن شما دوتا خییلی میگین و میخندین (تو چتهاشون گفته بود)

حالا امروز رفتم تو اینستاش دیدم ی دونه پست واسع تولد بچمون بوده برداشته(همه پستاش عکس خودشه ی دونه از بچمون بود) منم گفتم چرا برداشتی گف دوس داشتم منم گفتم حالا گندش درمیاد حالا ناراحت شد ناهارم نخورد خابید

میخام وقتی بیدار شد باهاش حرف بزنم ولی نمیدونم چی بگم من خییلی بی زبونم تو رو خدا بگین چی بگم

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول اینکه زیادی حساس نباش میدونم درکت میکنم دست خودت نیست ولی اینکه زیادی حساس باشی زیادی راجبش حرف بزنی براش عادی میشه و ممکنه به کاراش ادامه بده عزیزم جای تو باشم بجای این حرفا و بحت ها بهش. میگم. اینستاشو پاک کنه، بازم خودت بهتر شوهرتو میشناسی که چطور اخلاقی داره انشالله دیگه کارشو تکرار نمیکنه خیالت راحت 

بعدم بد اخلاقی نکن خب اونم مرده الان پیش خودش ممکنه ی درصد مقایسه کنه بگه زنم ایجور اخلاقی داره و فلانی اونجور اخلاقی داره  سعی کن بهترین باشی براش و خودتو کنترل کنی هر لحظه خواستی عصبانی شی فورا ده تا صلوات بفرس عزیزم 

عزیزم اول اینکه زیادی حساس نباش میدونم درکت میکنم دست خودت نیست ولی اینکه زیادی حساس باشی زیادی راجب ...

ینی از خاب بیدار شد هیچی نگم😔

بعدم بد اخلاقی نکن خب اونم مرده الان پیش خودش ممکنه ی درصد مقایسه کنه بگه زنم ایجور اخلاقی داره و فل ...

ممنون عزیزم  چقد حرفات خوبه

به نظرم اینطوری خودتو نابود میکنی فقط عزیزدلم 

بیدارم شد بشین حرف بزن ولی خیلی اروم و مسئله ی خیاتتو برای خودت و خودش حل کن .... ازش بپرس چی باعث شد به سمت اون بری یا چه مشکلی مگه تو زندگیمون هست ؟ ازش بخواه اگه هروقت به فکر خیانت شد به بچتون فکر کنه به تو فکر کنه حتی بگو اگه من اینکارو کرده بودم به جای تو واقعا چه حالی میشدی ......

بعدم بهش توضیح بده  اگه واقعا زندگیتونو دوس داره تو رو و بجتونو دوس داره تمرکزش روی زندگی باشه ... حتی بگو وقتی یکی به همسرش متعهد نیست چطور فکر کردی به تو متعهد میمونه 

درکل حرف زدن به نظرم کمک کننده تر از دعوا و درگیریو این بحثاس 

امیدوارم همسرتون درک کنه که تمرکزش باید روی خانواده ی سه نفرش باشه نه خانمایی که هرروز با یکین :) 

کلا اگر واقعا شما هم زندگیتونو دوس دارین باید سعی کنی با همسرت علاوه بر همسر بودن رفیق بشی از در صمیمیت و دوستیم وارد بشی ...... اگه همسرتون واقعا ادم خانواده دوست و خوبی باشه خیانتو میریزه دور و اونم این رفاقتو و همسریو ادامه میده اما اگه ادم تنوع طلب باشه و روحش به خیانت الوده باشه واقعا عزیزم از شما کاری برنمیاد :) 

مشاوره ی خوبم شاید به بهبود زندگیتون کمک کنه 

درهرصورت بداخلاقی دعوا و درگیری بیشتر چاله های زندگیتونو عمیق میکنه 

عزیزم سوهان روحش نشو تصمیمتو بگیر یا زندگی کن یا جداشو منم تواین شرایط بودم این بدترین کار روح وروان خودتو  وشوهرتو نابود میکنی

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔