11 ساله دارم عذاب میکشم و تحمل میکنم. واقعا دیگه بریدم. شوهرم معتاد ، بی محبت و خیلی هم بی مسعولیته . وحشتناکم دست بزن داره . یه دخترم دارم . خانوادمم همه پشتمن . میگن جدا شو . بنظرتون با رفتن پیش مشاوره چیزی تغییر میکنه ?
دوست دارم خداااااااا. ............ ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم. زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت. خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن. شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............ دوست دارم خدااااااااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
ایندفعه یه تهدید جدی انجام میدی که بفهمه شوخی نداره بله مشاوره حتما باید ولی شما هم جوری رفتار کن که تصمیت جدیه ولی واقعا جدیه نباشه دختر تون گناه داره امیدوارم همسرتون سر به راه شه
دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
بخدا خیییلی از خودگذشتگی کردم. خیلی تحقیر شدم. هیییچ توجه و محبتی نمیبینم. آسایش روحی و روانی ندارم کنارش. میدونم موندم و ادامه دادن واقعا اشتباهه و هیچ تغییری نمیکنه. خدایا چرا طلاق اینقد سخته
دوست دارم خداااااااا. ............ ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم. زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت. خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن. شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............ دوست دارم خدااااااااا
تریاک ، داغونهد. شبو روز ازمون گرفته. ولی وضع مالیشم خوبه. اصلا مشخصش نیست. خوب به خودش میرسه
هر کس هر چی در وجود و ذاتش هست قرار نیست تغییری کنه ممکنه چند صباحی بهتر بشه دوباره همون آدمه مگر اینکه خودت بی خیال بشی ولی باز هم سعی خودت رو بکن و مشاور برو هر چند احتمالش کمه اما ناممکن نیست