2777
2789
عنوان

مدیرمون گیر داده ....

267 بازدید | 20 پست

بیاید مدرسه 

هر چه هم بهش میگیم کروناست قبول نمیکنه میگه بچه ها غیر حضوری تقلب میکنن 

حالا خانواده ها زنگ زدن اعتراض کردن گفت اگه دانش آموز مدرسه نیاد صفر میدم 

منم الا چون بدنم حساسه سرما خوردم و نمیتونم برم مدرسه از طرفی هم نرم امتحان ریاضی داریم صفر میگیرم 

دفعه پیش پدرم زنگ زد گفت اگه کسی کرونا بگیره شما جوابگویین گفت ما هیچ مسئولیتیو قبول نمیکنیم 

من نمیدونم برم یا ن میشه راهنمایی کنید 

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رعایت کن اکه خیلی گیر دادن بهت برو چون خودمو بودم میرفتم از بس ترسو بودم از صفر گرفتن 😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

چه مدیر بیشعوری 😳😳😳

مدیر ما هم همینقد زبون نفهم بود و دهنمون رو سرویس کرد ولی الان عاخه الان که همه جا محدودیت هس این چه زری میزنه پس؟!!!!!! 

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

زنگ بزنید آموزش و پرورش شکایت کنید چند نفر باشید بهتره. عجب ادم نفهمیه این

خیچ مای ایران مدرسه ها اجباری نیستن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

یه ساعت برای امتحان  برید

تو کلاس لباس گرم بپوشید و مایک بزنید و در کلاس و پنجره رو باز بذارید که هوا گردش داشته باشه

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎

من بودم نمیرفتم

جون چند نفر در خطره ؟ چند تا خانواده ممکنه درگیر بشن؟ فکر کنم بشه با آموزش پرورش تماس بگیرید و اطلاع بدید

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
عزیزم به اداره آموزش پرورش شهرتون شکایت کنین. گفتن مدرسه رفتن یا نرفتن نباید اجباری باشه. 

چند تا از بچه ها تماس گرفتن براشون بخش نامه اومد ولی گفتن باید بیاید مدرسه 😔

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
چه مدیر بیشعوری 😳😳😳 مدیر ما هم همینقد زبون نفهم بود و دهنمون رو سرویس کرد ولی الان عاخه الان که ...

دیوونست خانواده اعتراض کردن نمره بچه هاشونو کم کرد بیشعور