بستگی داره،من خودم از چهار سالگی بچه طلاق بودم الان که سی سالمه مامانم هم ازدواج کرده و زندگی خودشو داره،منم فقط در حد سالی یبار میبینمش،ولی حسی بهش ندارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جاریم بچه طلاقه.مادرش تمام این سالا نمیخواسته ببینه بچشو.الان دو سه ساله پشیمون شده و هی میخواد ببینه.جاریم بش گفته وقتی که مادر لازن بودم نبودی الانم نمیخوامت.مامانم زنیه که بزرگم کرده نه تو
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
اره مادر من تو پنج سالگی گذاشت رفت بچه دارم شدم نه اومد یا نزنگید
الهی بمیرم 😢
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
چقد زمونه عوض شده قبلا مادرا خودشونو به ابو اتیش میزدن کنار بچه هاشون باشن الان برعکس شده