2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطلقه‌ایی که از زندگی قبلیش واقعا ضربه خورده باشه بدون گناه باشه چه اشکال داره؟؟مگه حق زندگی نداره؟ 😒😐

تو بزرگترین عشقـــی در قلـــ⁦❤️⁩ــــبِ کوچکم⁦❤️⁩💍🦄

دایی دوستم با ی خانوم مطلقه ازدواج کردن سه سال پیش تا الان ک راضی و خوشبختن ماشالا😄

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد

زنی که جداشده و بچه نداره تفاوتش با مجرد دقیقا چیه ؟ اگه تفاوتش در اینه که یه مرد دیگه باهاش بوده که این تفاوت محسوب نمیشه . خیلی از دخترها هم قبل ازدواج دوس پسر داشتن که در این صورت زن جداشده یه پله باز جلوتره چون لااقل طرف شوهرش بوده 

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  
به نظر من ازدواج پسر مجرد با خانوم مطلقه اشکال نداره ولی ازدواج دختر مجرد با مرد نطلقه رو نمیپسندم

مردی که جدا شده چه تفاوتی با پسر مجردی داره که چند تا چند تا دوس دختر و صیغه داره ؟ 

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)