2777
2789
عنوان

خدایا چرا من انقد بدشانسم😔

207 بازدید | 20 پست

همه پدر و مادرا از خداشونه بچه هاشون کتاب بخونن ولی من هروقت که کتابم و پستچی میاره بابام همش چکش میکنه ک ی وقت کتاب نامناسبی نباشه

چرا واقعا؟سر هر چیز کوچیکی بهم گیر میده

میگه برو کتابای خودمون و بخون میکم من از کتابای مذهبی خوشم نمیاد میگه واقعا متاسفم برات

کی پدر و مادرا میخوان بفهمن شخصیت هرکسی یه جوریه و لزوما نباید بچه کپی پدر و مادرش باشه بابا دو تا ادم متفاوته و حتی با اثر انگشت های متفاوت

این تفاوت عقیده بین خانواده و فرزند دیگه داره کلافم میکنه

هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب روت حساسه عزیزم زیاد پا رو دمش نزار

نگو خوشم نمیاد بگو اونا رو هم میخونم ولی دوس دارم تنوع داشته باشه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
چند سالته 

۱۵

شاید از نظر سنی کوچیک باشم ولی واقعا اصلا دنیام مثل دنیای همسن و سالام نیست حتی دوستامم چند سال ازم بزرگترن

همسن و سالام درگیر پسر و... من میگم نکنین اشتباهه!

ولی پدر و مادرم اینو نمیبینن اصلا

هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤

هر وقت خودت مادر شدی میفهمی یه والد چقدر دغدغه اینو داره بچش تو راه درست قدم برداره.

درسته الان بنظرت گیر الکی میاد اما بنظرم پدرت دوستت داره.فقط سلیقتو نمیتونه بفهمه.منم باشم بچم کتابی سفارش بده چک میکنم ببینم چی گرفته

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
هر وقت خودت مادر شدی میفهمی یه والد چقدر دغدغه اینو داره بچش تو راه درست قدم برداره. درسته الان بنظ ...

کتاب چیز بدی توش نیست واقعا

کتاب سطح سواد ادما رو بالا میبره

سطح تفکر و...

۱۵ شاید از نظر سنی کوچیک باشم ولی واقعا اصلا دنیام مثل دنیای همسن و سالام نیست حتی دوستامم چند سال ...

ار خدا شون ‌م باشه حداقل اهل مطالعه ای، والا خیلی ها تو سن دارن اینستا رو آباد میکنن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
ار خدا شون ‌م باشه حداقل اهل مطالعه ای، والا خیلی ها تو سن دارن اینستا رو آباد میکنن 

والا بخدا

مامانم اینجوری نیست مامانم خیلیم خوشش میاد بیرون بره اگه از کتاب فروشی رد شه زنگ میزنه ازم میپرسه کتاب میخوام یا ن

ولی بابام اصلا اینا رو نمیبینه همش میگه بچه های مردم بچه های مردم 

میگم من با بچه های مردم دوستم میشناسمشون میگه نه اینجوری نیست

۱۵ شاید از نظر سنی کوچیک باشم ولی واقعا اصلا دنیام مثل دنیای همسن و سالام نیست حتی دوستامم چند سال ...

هیچکسی تو دنیا نیست که بگه من عقل کل نیستم

من به شخصه خودم بعد از ۲۵ سالگی فهمیدم خییییلی چیزارو نمیدونم.

هههههههه

خنده داره ولی تا قبل اون فک میکردم وای من چقد عاقله هستم و هیچکس اندازه من بینش و بصیرت نداره.

تازه الن که ۷ ساله متاهلم هرکاری میخوام انجام بدم با شوهر و حتی مامانم مشورت میکنم

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
شیراز که کتابخونه داره برا چی میخری؟ قرض بگیر

کتابخونه هی باید پس بدی هم تمدید کنی هی چک کنی ببینی هس یا نه 

اگه بخرم هم یه پولی به یه نفر میرسه

بعدشم اگه بخوام راحت میتونم هدیش بدم

کلا بخرم خیلی راحت ترم