2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نزووول صد مرتبه بدتره 

من اول میخواستم ۱۲۰ میلیون بگیرم زن و شوهری 

خداروووووشکر نگرفتم ۸۰ تومن گرفتم

۱۶۴ میلیون باید پس بدیم 

غیر از این 

مثلا ماهی ۱۶۰۰ که میدی 

ماه بعد که قسط میخوای بریزی یه روز دیرتر بریزی بالای چهل پنجاه تومن اضافه میگیرن 

برا من کلا ده ماه هست گرفتم 

تا الان هشتصد و خورده ای اضاف گرفتن 

زده مالیات و کسر از پیامک و جرایم و ...

درحالی که چهارم هر ماه ریختم 

فقط یکی دو روز دیر کرد دارم ..‌اونم به خاطر اینکه جاده چالوسم 

بعضی وقتا راه رو میبندن ....نمیشه اومد پول ریخت از عابر تا نزدیک کرج باید بریم

اینجا عابر بانک توی مسجد هست درش رو قفل میکنن بیشتر وقتا ....

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

وام مسکن یکم رو میدونم نباید هیچ خونه ای به نامت باشه 

مبلغ ۴۰ تومن سپرده میکنی برای اینکه بعد ۱ سال بهت ۸۰ میلیون بدن که بعلاوه پول خودت میشه ۱۲۰ تومن

۱۲ سال قسط داره ماهی ۸۷۰ تومن

خونه ای که میخری باید زیر ۱۵ سال ساخت باشه 

می تونی رو این وام مبلغ ۴۰ میلیون هم وام جعاله بگیری که قسط ماهی ۱ تومنه و باید براش اوراق بخری و بدی بانک 

نمی دونم این طرح هنوز هست یا نه 

مبلغش تو شهرای بزرگ با کوچیک تفاوت داره 

ای بابااا  یعنی الان پشیمونی؟

بله صد در صد 

من انقدر حسابم سر وقته اینهمه ازم چاپیدن 

حالا اونایی که یکی دو ماه عقب میوفته قسطهاشون 

چند روز پیش بانک بودم 

قشنگ بازرس بانک گفت اونایی که دو ماه عقب بیوفته به همون اندازه پولشون که قسط بوده جریمه باید بدن تا صاف بشه 

تا پول رو هم اخرش صاف نکنی سند خونه از رهن بانک در نمیاد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️