2777
2789

شوهرم اوضاع مالیش خوب نبود و کرونا باعث سد برام چیزی نخره هفت ماه گذشته هنوزم از یادم نمیره😭😭😭

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
مگ چیزی میخرن برا زایمان؟🙄

اره.براشمام چیزی نخرید؟

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگ چیزی میخرن برا زایمان؟🙄

اره گل

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

والا من دوباز زاییدم گل برام گرفت اما کادو درکار نبود😂مگه شوهرباید کادو بده؟؟

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

عزیزم میخره برات منم تولدم بود چیزی نخریده هنوز اما مانتو و دوتا شال خرید قبل تولدم به روز مونده بود هیچ وقت لباس رو کادو حساب نمیکردم دارم خودمو دلداری میدم 😫😫😫

والا من دوباز زاییدم گل برام گرفت اما کادو درکار نبود😂مگه شوهرباید کادو بده؟؟

برامن حتی گل هم نگرفت😕😕

اینم دور همی دارع؟🙄😐

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
منم همینطور خونه خریدیم دیگه پول نداشتیم رفتم بیمارستان دولتی بدون کادو و گل تازه یکم از پول سیس ...

برا من گل و کادو خیلیی مهمه برام نخریده بدجور داره عذابم میده

ما نه زمان زایمانمون کرونا بود

نه اوضاع اقتصادی فاجعه 

نه گل گرفتم نه کادو 

تو فاز این چیزا نباش 

قبل کرونا روز زن همیشه میرفتم بیرون برای خودم گل میخریدم 

محتاج کادو و ....مردا نباشید 

خودت خودتو مورد احترام قرار بده 

عزیزم میخره برات منم تولدم بود چیزی نخریده هنوز اما مانتو و دوتا شال خرید قبل تولدم به روز مونده بود ...

منم عین خودت لباس رو کادو حساب نمیکنم