2777
2789
عنوان

تو مشهد پیش کی برم برای iui

| مشاهده متن کامل بحث + 6418 بازدید | 67 پست
ممنونم عزیزدلم ان شا الله اره خب درسته مسلما احتمال بارداری بالاتره اما تو iui روی اسپرم کار میشه ب ...

من یه فکری کردم. این ماه. چون iui انجام دادم یه تجربه ای شده برام

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
نمیدونی چرا گفتن توی کلینیک بهتره؟ یعنی از چه لحاظ بهتره؟

اخه میگفتن تو مطب اسپرم خوب نگه داری نمیشه و اینا

اما تو کلینیک خیلی جدی تر میگیرن و بهتره

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم عزیز! چه فکری؟!

آخه یک ماه اول که داروی iui  مصرف میکردم روز تخمک گذاریم گذشت و نتونستم آیوآی کنم به خاطر اینکه اطلاع رسانی دکتر ها دکتر خیلی بد بود  .ماه اول به من گفته بودند که با کیت تخمک گذاری روز تخمک گذاری رو مشخص کن خودت و فرداش بیا حالا اون ماه که گذشت و نشد ولی ماه بعدش رفتیم برای آی آی یو آی. صبحش رفتیم کلینیک ارمغان اما آنجا موفق نشدیم نمونه اسپرم بده شوهرم بهمون گفتن برین خونه نمونه اسپرم بیار بیارین آزمایشگاه اونجا گذاشتن برای آی یو ای اسپرم رو درست کردند بعد از ظهرش بهمون دادن بردیم مطب دکتر آیوای کرد حالا به این نتیجه رسیدم که این ماه بدون اینکه دارو مصرف کنم و آمپول های سنگین بزنم فقط یک قرص تحریک تخمک گذاری مصرف کنم و روز تخمک گذاری همین کار رو انجام بدم یعنی اسپرم رو بدم آزمایشگاه برای آی یو آی بعد که درست شد ازشون بگیرم و خودم برم پیش یک دکتر بگم بهم تزریق کنه

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
آخه یک ماه اول که داروی iui  مصرف میکردم روز تخمک گذاریم گذشت و نتونستم آیوآی کنم به خاطر اینکه ...

اها اما مگه اینطوری قبول میکنن؟ ان شا الله که ایندفعه مامان میشی اجی جانمممممم😍😍😍😍😍

اها اما مگه اینطوری قبول میکنن؟ ان شا الله که ایندفعه مامان میشی اجی جانمممممم😍😍😍😍😍

آره این دفعه هم که مجبور شدیم بریم خونه نمونه بگیریم. کلینیک ۴۵۰ تومن کم کرد😳😂

انشاالله شما هم به زودی خبر بدی بچه بغلمه نمیتونی بیای نینی سایت😍 جدی این روزا خیلی یادت هستم. انشاالله زودار مامان شی. یه دوقلوی سالم و صالح😘

آره این دفعه هم که مجبور شدیم بریم خونه نمونه بگیریم. کلینیک ۴۵۰ تومن کم کرد😳😂 انشاالله شما هم به ...

ینی تو کلینیک نمونه ندادین اما بابتش پول کم کرد؟

کلا هزینه ش چن شد از نمونه و دارو و خود iu کردن دکتر؟

ای جاااانم لطف و مهربونیتو میرسونه عزیزدلمممممم❤😍😘واقعا محتاج دعاتم گلم

ان شا الله هم شما هم من مامان میشیم این ماه و تموم میشه این انتظاررررر

ینی تو کلینیک نمونه ندادین اما بابتش پول کم کرد؟ کلا هزینه ش چن شد از نمونه و دارو و خود iu کردن دک ...

سلام عزیزم. انشاالله. به سلامتی باشه😍 برای هردومون. برای همه کسایی که منتظر نینی ان.

کلینیک ۶۵۰ تومن از ما گرفت . و دکتر ۳۰۰ تومن. ولی چون نشد توی کلینیک نمونه بدیم. و رفتیم خونه. پول رو پس دادن و آزمابشگاه ۲۰۰ تومن گرفت برای تهیه نمونه iui . دکترم ۳۰۰ گرفت.

این وسط ۴۵۰ کم شد😁😄

سلام عزیزم. انشاالله. به سلامتی باشه😍 برای هردومون. برای همه کسایی که منتظر نینی ان. کلینیک ۶۵۰ تو ...

ممنون عزیز ❤الهیییی آمیییین

که اینطور!!

ممنون عزیز ❤الهیییی آمیییین که اینطور!!

سلام عزیزم خوبی؟

بیبیچکم هاله میندازه. خیییلی کمرنگ

نظرت چیه؟

@مکرمه     سللم گلم خوبی؟؟شما تو ی تاپیکی نوشته بودی آی یوآی انجام دادی..خواستم ببینم آز ...

سلام عزیزم. یکی دو روز دیگه مشخص میشه ولی احتمالا بله . چون بیبیچکم هاله کمرنگ انداخته😍 التماس دعا

دکتر منصوری

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
دکتر منصوری

عزیزم نمیدونی اگه باردار شدم پیش کی برم؟

دکتر خادم باردارا رو قبول نمیکنه

و بارداری من بارددری خاص هست. پیش دکتر معمولی نمیتونم برم

. شما کسی رو سراغ ندارین؟