2777
2789

سلام من 20 سالمه و میخوام اقدام ب بارداری بکنم

ی چند وقتیه .تصمیم گرفتم قبلش موهامو رنگ کنم موهای خودم خرمایی تیره و پاییناش فندقیه

حالا دودل شدم ک الان موهامو رنگ کنم یا اخرای بارداری و اینکه 

پوستم سفیده و صورتم گرد و توپر رنگ موهای خودم بهم میاد یا لایت روشن؟؟

رنگ سنمو خیلی بالا میبره؟؟

شما بودید چ میکردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من علاقه ای به رنگ کردن ندارم

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

خب ببین اگه بخوای کامل بلوند کنی سنت خیلی بالا میزنه

به نظر من رو زمینه موهای خودت چند تا تیکه هایلایت دربیار 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

میگن رنگ دایم موسفیداروزیادمیکنه یهوچندبرابر

اما چندتالایتومنم موافقم هربارم نیست

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

اینکه چه رنگی بهتون مياد نظری ندارم ولی رنگ کن تو بارداری قيافت بهم نريزه اعصاب آدم داغون ميشه تو بارداری هم اصلا رنگ نکن یک هزارم درصد احتمال داشته باشه برای بچه مضر باشه تو مسئول هستی تو بارداری لطفا مراعات کن چون کار شما رو اون طفل معصوم تاثیر داره و بنده خدا دنیا بیاد خدایی نکرده زبونم لال مشکلی داشته باشه باید رنجشو بکشه ولی هيچي هم نميتونه بگه 

راستش توی عروسیم ارایشگر گند زد تو موهام ی رنگ زرد افتضاح گزاشت و موهامو سوزوند رنگ کردن تو دلم مونده😔😔

خودمم خیلی موهامو دوست دارم ولی دوست دارم ی بار درست حسابی رنگ رو سرم باشه😂

اینکه چه رنگی بهتون مياد نظری ندارم ولی رنگ کن تو بارداری قيافت بهم نريزه اعصاب آدم داغون ميشه تو با ...

اصولا هر رنگی بهم میاد لایتمم خیلی روشن نیست از بلوند و..خوشم نمیاد فعلا خیلی زوده برای من