2777
2789

من دو روز از موعدم گذشته صبح رفتم بتا دادم به نظرتون نشون میده جواب صحیح رو دکتر بتا نوشت گفت هفته دیگه برو اما طاقت نداشتم رفتم کسی تجربه ای داشته که قبل یا روز موعد مثبت شده باشه

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم

من دو روز بعد موعدم بتام ۲۵۰۰ بود

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی مثبت

اره عزیزم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

احتمال زیاد نشون میده، منم همون روز موعدم آزمایشم + شد 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

من پریودام خیلی نامنظمه بین ماه شهریور و مهر ۴۴ روز فاصله انداخت تا پریود شدم اقدامم نبودم

این ماه اقدام داشتم ده روز بعد اخرین روز پریودم یه لک بینی داشتم 

الانم هیچ علایمی ندارم 

ماه قبل ۲۸ ام پری شدم این ماه هم میگم شاید ۲۸ شدم بنظورتون چیکارکنم بی بی هم استرس دارم بزنم؟؟؟

وجــودت تَسڪینی‌ست بَراے قَلبِ پر آشُوبَم..♡