2777
2789

بچه ها نمیدونم درسته یا ن

اما صبح ک بیبی چک زدم همون لحظه یه هاله کمرنگ خییییلی کمرنگ افتاد اما میدیدمش هیچوقت این هاله برام نیفتاده بود همون لحظه ببینید این درسته یا من الکی دلخوش کردم اینم بگم ک ۳ روزه از دوره پریودم میگذره نشدم هنوز شاید یکم زود زدم ک انقد کمرنگ افتاده شایدم حامله نباشم نمیدونم دعا کنید برام حامله باشم 😢

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هاله داره..شایدلقاحت دیربوده سه روزدیگه بزنی پررنگ شده.منوهم دعاکن

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم

بچه ها خیلی خوشحالم دعا کنید این خوشحالیم الکی نباشه و پریود نشم 😭

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
اگه کوری نگرفته باشم منم هاله می بینم

خدا کنه درست باشه 😢

منم دیدم مبارکه

ممنون عزیزم هنوز باور نمیکنم خدا کنه ک حامله باشم حالاچندروز دیگه صبر میکنم باز مرم تست میگیرم اگه هاله افتاد میرم آزمایشمیدم دعا کن برام