2777
2789
عنوان

سرماخوردگی

168 بازدید | 18 پست

سلام مادرم از دیروز سردرد و گلودرد و گوش درد داره

با مشورت پزشک داره آزیترومایسین مصرف میکنه

بگین من چی بخرم یا بپزم بخوره بهتر شه؟

یا چه بخوری براش بهتره

به خدا از دیروز کلی گریه کردم همش حس میکنم نکنه کرونا باشه

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مایعات فراوان سوپ اش شلغم لیموشیرین و ویتامین ها

مایعات آبمیوه طبیعی بگیرم خوبه؟

ویتامینم که جز ویتامین سی دیگه چی میتونم بگیرم براش

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی  
عزیزم بخور گشنیز تازه یا بخور شلغم سوپ مرغ خیلی خوبه،فقط خیلی مواظب باش بوی سرخ کرده بهش نخوره،فقط ...

خیلی ممنون قشنگم

شما مدام فقط تست اکسیژن رو چک‌کنید سوپ ماش درست کنید اب جوش و ابلیمو عسل عالیه مصرف مایعات به مقدار ...

چطور چک کنم اکسیژنو

عزیزم بخور گشنیز تازه یا بخور شلغم سوپ مرغ خیلی خوبه،فقط خیلی مواظب باش بوی سرخ کرده بهش نخوره،فقط ...

دائم ابجوش و عسل یا ابجوش و ابلیمو یا حتی ابجوش ساده بخوره،یا چای سبک و کمرنگ،دمنوش نعنا،دمنوش اویشن،ابجوش و تخم شربتی،در کل مصرف زیاد مایعات باعث دفع ویروس میشه

مایعات آبمیوه طبیعی بگیرم خوبه؟ ویتامینم که جز ویتامین سی دیگه چی میتونم بگیرم براش

اره مایعات زیاد باید مصرف کنه والا من خودم انواع ویتامین ها بجز دی میخورم وهمیشه شنیدم برای مریضی عالیه استراحت زیاد احتیاج داره

نظرتون راجب آب کندر یا چای زنجبیل چیه

شنیدم بخور جوش شیرینم خوبه

دائم ابجوش و عسل یا ابجوش و ابلیمو یا حتی ابجوش ساده بخوره،یا چای سبک و کمرنگ،دمنوش نعنا،دمنوش اویشن ...

وای دستت درد نکنه خیلی ممنون

اره مایعات زیاد باید مصرف کنه والا من خودم انواع ویتامین ها بجز دی میخورم وهمیشه شنیدم برای مریضی عا ...

مرسی دستت درد نکنه گلی

گلاب آب هویج آبلیمو وعسل لیمو ترش آب گرم آب نمک آب سیب 

دستت درد نکنه خانومی خیلی ممنونم