2777
2789

بله دارن و تازه تبریزی‌ها صفر تا صد رو خودشون میگیرن

ما تبریزی هستیم ولی کرج ساکنیم،این رسم رو انجام ندادیم و ۵تیکه داماد خرید از جهیزیه

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دختراشون از شیر مرغ تا جون ادمیزاد میدن فقط چند تیکه بزرگ پسر به عنوان شیر بها میده به جاش مهریه ها از دویست به بالاست اابته الان دیگه مد شده همه114 تا مهر میکنن ولی مثلا من و خواهرام800 تا سکه داریم

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

بله جهاز میدیم ولی سه تیکه ازجهاز به عهده پسره

مثل لباسشویی ویخچال وتلوزیون

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

@همسرم_دنیام1382

😁❤️❤️❤️

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

چندتا تیکه بزرگ با پسر، ولی از دخترم انتظار جهاز خوب دارن، حتما باید تو جهیزیه شون فرش دستبافت باشه، البته کلا تبریزی ها عادت ندارن رو فرش ماشینی باشن، ما خودمون کرجیم، ولی دختر عموم تبریز ، 

عه سلام دوستم شمام ترکی؟؟

سلام بله تورک تبریزم وساکن ارومیه❤🌹

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
عزیزم منم اصااالتا پدر بزرگم اینا اهل خوی هستن البته الان دیگه همه تهرانن

خوشبختم از آشناییت گلم❤

مهریت چقدره؟؟البته اگر فضولی نیست و دوست داشتی بگو عزیزم💋❤💖💕

من ۱۹سال پیش ازدواج کردم مهریم ۸۰ میلیون بود