بله دارن و تازه تبریزیها صفر تا صد رو خودشون میگیرن
ما تبریزی هستیم ولی کرج ساکنیم،این رسم رو انجام ندادیم و ۵تیکه داماد خرید از جهیزیه
عکسِ دخترمه!👇 نزدیک عملیات بود.میدانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکتنامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،میترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد! 👈 خاطره درمورد شهید مهدیزینالدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸سال دفاع مقدس شادی روح شهدا صلوات.....🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای دختراشون از شیر مرغ تا جون ادمیزاد میدن فقط چند تیکه بزرگ پسر به عنوان شیر بها میده به جاش مهریه ها از دویست به بالاست اابته الان دیگه مد شده همه114 تا مهر میکنن ولی مثلا من و خواهرام800 تا سکه داریم
ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
چندتا تیکه بزرگ با پسر، ولی از دخترم انتظار جهاز خوب دارن، حتما باید تو جهیزیه شون فرش دستبافت باشه، البته کلا تبریزی ها عادت ندارن رو فرش ماشینی باشن، ما خودمون کرجیم، ولی دختر عموم تبریز ،