2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید شامپوت رو تازه عوض کردی

نمیدونم شاید من شامپوم آووکادو هستش مخصوص موهای خشک حدودا ۴ ساله دارم استفاده میکنم خیلی عالی جواب داد چون دیگه پوسته پوسته نشد و شوره نزد ولی این یه مدته اینجور خارش گرفتم..به احتمال زیاد باید شامپوم رو عوض کنم ببنیم شاید از اون باشه 

من بیماری سر و پوست دارم متاسفانه 

ینی پوست سرم بیماره 

خارش شدید داشت وقتی میخارونم خون ازش میباره کل دکترای ارومیه رفتم ولی بی فایده اس 

هی کرم و قرص و شامپو میدن

لطفا لطفا خاهش میکنم مواظب پوست سرت باش بلا سرم اومد سر کافر نیاد بین دنیا فقط بعضی افراد خاص این بیماری رو دارن 

پس مواظب باش

من بیماری سر و پوست دارم متاسفانه  ینی پوست سرم بیماره  خارش شدید داشت وقتی میخارونم خون ...

الهی ....عزیزم

ان شاءالله که خوب میشین

منم ریزش موی ارثی دارم.از بس هر آشغالی رو به موهام زدم فکر کنم اینطوری شده

الهی ....عزیزم ان شاءالله که خوب میشین منم ریزش موی ارثی دارم.از بس هر آشغالی رو به موهام زدم فکر ...

لطفا مواظب باش درگیر بیماری من نشی مجبور شدم موهامو از ته بزنم و خیلی ناامید و پریشون و حال روحی خوبی هم ندارم ضعیف تر میشم هفته ای شش روز رو باید حموم باشم وگرنع خون میبارع

فداتشم خشگلم لطف داری💋💋💋😍😍😍😗😘😘😘