2777
2789
عنوان

کمک سه ماهه پریود نشدم

150 بازدید | 13 پست

بچهامن ۶ماهه زایمان کردم از پنجاه روزگی پسرم قاعدگیم شروع شد بعد ماه بعدش دیرتر قاعده شدم ماه بعدش ۴۰روز دیرتر بعدش سه ماهه نشدم یدفعه بیبی چک زدم منفی بود تواین حین بگما کروناگرفتم یدفعه هم اورژانسی مصرف کردم بنظرتون من چمه بجز احتمال بارداری اینونگید یجوری میشم اصن😫اگ کسی تجربه ای داشته بگه

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.

اها راستی از پنج ماهگی ب بچه کمکی میدم این ربطی بهش نداره؟

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا از کیست هست که این احتمالش کمه ...مامان منم وقتی بچه دوم ۶ ماهه بود سومی رو حامله بود نمیدونست

یاخود خدا من کاند.وم میزنم همیشه

عزیزم اگه شیرخودت به بچه میدی طبیعیه که نامنظم بشی یااصلا نشی

عه..اخه بجز شیر کمکیم میدما

تو باردار نیستی بعد زایمان بعضی خانما تا یک سال بعضی تا زمانی که بچه از شیر میگیرن و بعضی ۶ ماه بعضی ۹ ماه پریود نمیشن و این بخاطر تغییر هورمون بدن است اگه از شوهرت مطمینی که رابطه بدون مشکل بوده جای نگرانی نیست

⚘❤😘خوشبختی یعنی در میا هزاران مشکلی که داری عین خیالت هم نباشد و بخندی چون میدانی که خدایی داری که همیشه هوایت را دارد❤⚘😘

یا بارداری یا تنبلی تخمدان گرفتی من خودم تایکسال بعده سزارین پری نشدم چون شیر بچه میدادم اما بعدش ک شدم منم چن ماه یبار بود فک میکردم واسه شیردهی چون تا دوسال شیر میدادم که اشتباه فکر میکردم کیستیک داشتم و هنوزم درگیرم

تو باردار نیستی بعد زایمان بعضی خانما تا یک سال بعضی تا زمانی که بچه از شیر میگیرن و بعضی ۶ ...

اخه این ک اولش پریود شدم بعد نشدم عجیب نیس؟

یا بارداری یا تنبلی تخمدان گرفتی من خودم تایکسال بعده سزارین پری نشدم چون شیر بچه میدادم اما بعدش ک ...

چه بده این تنبلی

منم بعد زایمان نامرتب پریود میشدم

یه بی بی چک دیگه بزن خیالت راحت شه

بعدا بدن ت خود به خود تنظیم میشه

آزمایش و سنوگرافی هم من رفتم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اخه این ک اولش پریود شدم بعد نشدم عجیب نیس؟

ن عزیزم  نیستی  اگه به شوهرت شک داری یه ازمایش بده ولی نیستی 

⚘❤😘خوشبختی یعنی در میا هزاران مشکلی که داری عین خیالت هم نباشد و بخندی چون میدانی که خدایی داری که همیشه هوایت را دارد❤⚘😘
منم بعد زایمان نامرتب پریود میشدم یه بی بی چک دیگه بزن خیالت راحت شه بعدا بدن ت خود به خود تنظیم م ...

راستش میترسم