بچهامن ۶ماهه زایمان کردم از پنجاه روزگی پسرم قاعدگیم شروع شد بعد ماه بعدش دیرتر قاعده شدم ماه بعدش ۴۰روز دیرتر بعدش سه ماهه نشدم یدفعه بیبی چک زدم منفی بود تواین حین بگما کروناگرفتم یدفعه هم اورژانسی مصرف کردم بنظرتون من چمه بجز احتمال بارداری اینونگید یجوری میشم اصن😫اگ کسی تجربه ای داشته بگه
انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو باردار نیستی بعد زایمان بعضی خانما تا یک سال بعضی تا زمانی که بچه از شیر میگیرن و بعضی ۶ ماه بعضی ۹ ماه پریود نمیشن و این بخاطر تغییر هورمون بدن است اگه از شوهرت مطمینی که رابطه بدون مشکل بوده جای نگرانی نیست
⚘❤😘خوشبختی یعنی در میا هزاران مشکلی که داری عین خیالت هم نباشد و بخندی چون میدانی که خدایی داری که همیشه هوایت را دارد❤⚘😘
یا بارداری یا تنبلی تخمدان گرفتی من خودم تایکسال بعده سزارین پری نشدم چون شیر بچه میدادم اما بعدش ک شدم منم چن ماه یبار بود فک میکردم واسه شیردهی چون تا دوسال شیر میدادم که اشتباه فکر میکردم کیستیک داشتم و هنوزم درگیرم