2777
2789

من گوشواره بدلی خریدم ..به پول الان ۸۰ تومن گوشم کردم بعد گزاشتم تو نایلون اش سر جاش صبح اش رفتم نبود ..فرداش نبود هفته بعدم نبود کمد کشو زیر فررررش همه جا گشتم اصلا نبود😐😶گفتم میبینی افتاده یه گوشه ای !!آخه حواسم بود خیلی میخی و خوشگل بود حواسم بود کجا میزارم اش اینا ..اصلااا دیگه پیداش نکردن نه خونه تکونی نه کیسه جارو برقی نه اسباب کشی هنووووز تو کف شم🥲🥲🥲🥲هنگ ام اصن 🥲بابا نامرداااا من به گوشواره علاقه دارم نبردید د.یوثا اون بدلیع🥲🥲🥲🥲🥲عررررررر🥲🥲🥲🥲بعد ۲ساز مامانم خندید گفت پیداش نکردی گفتم نهههه بابااااا اصلاااا نیست همون شب به گوشم کردم و خلاص خلاص حرومشون ولااه😶😁😁😶😶😶🥲🥲🥲🥲

آتنایی در قالب آفرودیت 🪆🎭 ..و می شود تمام آنچه ک باید بشود ..حتی اگر بندگانش نخواهند.. تیکر رسیدن ب آرزوم 🎊🙂

من انگشتر و ساعتم خونه مادر شوهرم گم شده نمی دونم چیکار کنم واقعا خیلی تو فکرم چن باری بوده اونجا جا گذاشتم ولی سالم بهم پس دادن این سری نمی دونم چی شده یه دفعه گم شده چیکار کنم همه جارو گشتیم خونه رو زیره رو کردیم ولی نبود دعا بخونم چیکار کنم یکی کمکم کنه😞😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان