2777
2789
عنوان

آی وی اف در بیمارستان رضوی مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 16877 بازدید | 60 پست
ببین اول باید بری دکتر تا چند وقت بهت دارو میدن ببینن طبیعی باردار میشی یانه اصلا عکس رنگی انداختی؟ ...

دارو خیلی استفاده کردم ولی طبیعی باردار نشدم.عکس رنگی نگرفتم میگن خیلی درد داره میترسم😔 یعنی الان برم به قصد ای وی اف دکتر انجام نمیده؟ حتما باید ی مدت دارو استفاده کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو خیلی استفاده کردم ولی طبیعی باردار نشدم.عکس رنگی نگرفتم میگن خیلی درد داره میترسم😔 یعنی الان ب ...

چرا برات انجام میده

ولی قبلش برو عکس بگیر

به خدا قسم من گرفتم اصلا درد نداش

به حرفای اینجا توجه نکن

ای وی هم تخمک کشیش درد داره

پس اول برو عکس رنگی بگیر

اگه لوله هات بسته باشن ای یو تاثیر نداره

میدونم خسته ای اما قبلش حتما عکس رنگی بگیر

خواهرانه بهت میگم برو به خدا درد نداره

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
عکس بخام بگیرم همون مشهد انجام میدن؟😵😵

اره عزیرم

من رفتم پیش طاهره اشکیانی برام انجام داد

بدون درده

فقط۳۰ دقه قبلش یه شیاف دیکلوفناک بزار که کلا درد نکشی

منم عیییین خودت بودم بدون مشکل ۲سال باردار نشدم  دکتر قطع امید کرد گفت برین ای وی اف من رفتم ...

عزیزم اومدن نی نیتو تبریک میگم انشالله بسلامتی بغلش بگیری

هزینه آی یو ای چقد شد برلتون؟

ویزیت خانم دکتر چقده؟

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
عزیزم اومدن نی نیتو تبریک میگم انشالله بسلامتی بغلش بگیری هزینه آی یو ای چقد شد برلتون؟ ویزیت خانم ...

سلام

ممنون عزیزم

هزینه ای یو ای تو مرکز ارمغان که دکتر موسوی فر برام انجام داد تو تیر ماه۱۴۰۰حدودا شد

ویزیتش۹۰ تومنه البته با سونو واژینال

اگه سونو نکنه فک کنم مبلغ۴۵تومن برمیگردونه بهت

سلام ممنون عزیزم هزینه ای یو ای تو مرکز ارمغان که دکتر موسوی فر برام انجام داد تو تیر ماه۱۴۰۰حدودا ...

ممنونم گلم با تو دلیت برام دعا کن۱۱ساله منتظرم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
ممنونم گلم با تو دلیت برام دعا کن۱۱ساله منتظرم

حتما عزیزم

انشالله به زودی زود مامان میشی

اگه مشهدی حتما برو پیش دکتر محمدرضا شمس تو بلوار فردوسی

حجامت میکنه وبادکش خیلیا ازش جواب گرفتن 

من خوددم دوروز قبل ای یو ای رفتم پیشش حجامت کردم بعدم رفتم ای یو انجام دادم

که خدارو شکر مثبت شد

حتما عزیزم انشالله به زودی زود مامان میشی اگه مشهدی حتما برو پیش دکتر محمدرضا شمس تو بلوار فردوسی ...

ممنون عزیزم بابت دعای خوبت مهربونم

مشهد نیستم گلم

میشه بگی کجاتو حجامت کرد؟ خاله همسرم حجامت انجام میده بگم برام انجام بده