2777
2789
عنوان

کسایی که ناخن میکارن تو غسل میت ناخناشونو میکشن؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 4260 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که تا حالا نشنیدم حالا دندون مصنوعی باشه درآرن یه چیزی اما ایمپلنت رو خو دکتر هم نمیتونه راحت باز ...

والا همون 😂😂 دکتر من انقدر پیچ و مهره کرده ینی دکتر جدا دارن تو اونجا ؟؟🤔

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊
چقد کله تهی هستین همتون تقریبا سی ساعت بعد از مرگ کللل بدن از کار میفته ناخنا خودشون میریزن

ناخنا خودشون میفتن🥴🥴کله تهی🥴🥴🥴یا للعجب

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
چقد کله تهی هستین همتون تقریبا سی ساعت بعد از مرگ کللل بدن از کار میفته ناخنا خودشون میریزن

یکی تو فامیل ما فوت کرد ۳ روز بعد دفنش کردن چیزیش هم نریخت😐😐😐😐😐

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

بچه ها ولي جون دادن سخت نيس من پدرشوهرم تو دستم عين خوابيدن جونش داشت درميومد ديدين ادم وقتي خوابه سرش شل ميشه اينم اينشكلي سرش اروم ميرفت نميدونم چرا زياد نترسيدم ترسيدما ولي نه اونقد كه روم بمونه انشالله همه به وقتشون مطمئن از دنيا برن

من دعا ميكنم خودمو همسرم بچه هامونو خوب سرسامان بديم مشكلي نداشته باشن بهمون نياز نداشته باشن بريم فك كنم خدت مهربونه ترسناك نيس عين خواب وخيال وارد دنياي ديگه ميشي 

ی ناخون کار میارن دلشون بیاره من شنیدم ناخن کارم می‌گفت ی خانم جوان فوت شده بود رفتم کلی گریه کردم ت ...

وای جدا.  من ناخن خیلی دوست دارم بذارم . ناخنای خودم اصلا قشنگ نیست بلندم نمیشن .  کاش راه حلی بود برا غسل و وضو و مردن😭