2777
2789
عنوان

به نظرتون این خواهرشوهر هدفش حرص دراوردن نیست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 36 پست

آنقدر دنبال این مسایل وحرفای بیخودی این واون نباشید،نمیدونم بعضی از خانوما چرا به این مسائل اهمیت میدن

ببنید اقایون چه راحتن نسبت به ما، اصلا تو قید و بند این نیستن که فلانی چی گفت فلانی قصدش چی بود 

خب گیرم قصدش بد وناراحتی شما باشه،وقتی اهمیت ندی وبرات مهم نباشه چیکار میتونه بکنه جزاین که حرص بخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تو هم به شوهرت میگفتی نه برای چی ناراحت شم  اصلا یادم نبود چنین خواهرشوهرمی ام دارم   ...

من قبلش ب شوهرم گله کردم ک خواهرت حالی از من نمیپرسه بمیره هم زنگش نمیزنم 

ولی شوهرم صایعم نکرد کفت نه مینا اینجوری نیس

آنقدر دنبال این مسایل وحرفای بیخودی این واون نباشید،نمیدونم بعضی از خانوما چرا به این مسائل اهمیت می ...

حالا همیشه ک اینجا یه سوال علمی میپرسی هیچکی جوابتو نمیده یکبار ک من تاپیک مادرشوهری زدم همه برا من زدن تو کار بیخیال ولش کن 

خودم عقلم میرسید بیخیالش بشم لابد نتونستم

من قبلش ب شوهرم گله کردم ک خواهرت حالی از من نمیپرسه بمیره هم زنگش نمیزنم  ولی شوهرم صایعم نکر ...

خوبه باز اینطوری گففته شوهرت . ولی من بعضی وقتا یادم میره خواهر شوهر دارم از بس گرفتاری دارم   

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...

بگو من اصلا به فکرت نمی افتم که هستی یا نه 

چه برسه ناراحت شم

اصلا به شوهرتم نگو ناراحت شدی یوقت از دهنش میپره میگه

اونم کرون گرفت یا مریض شد تو نزنگ 

بذار بفهمه وقتی تو ناخوشی اینجو اذیت میکنن بهتره هیچ وقت نباشن عوضی

باز خوبه خانواده شوهرت باعث نشدن کرونا بگیری احوالپرسی پیشکششون .من از مادرشوهرم گرفتم به روی مبارکش ...

مادرشوهرم قبلا گرفته بود از ترس اینکه ی موقع نریم خونشون   ب ما نمیگفت ماهم میرفتیم خونش میومد بوسمونم میکرد

منم کرونا دارم اصلا محو شدن  نیستن    

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
مادرشوهرم قبلا گرفته بود از ترس اینکه ی موقع نریم خونشون   ب ما نمیگفت ماهم میرفتیم خونش میومد ...

وای چه عجوزه ایه 🤣🤣🤣حالا مادرشوهرمنم گرفت به من نگفت من ساده هم واسش غذا میپختم بعدش شوهرم گرفت اونم دادش به من . الان که خوب شده به روی مبارکش نمیاره آشی چیزی درست کنه واسم بیاره دلم واسه مامانم تنگ شده ازهم دوریم

وای چه عجوزه ایه 🤣🤣🤣حالا مادرشوهرمنم گرفت به من نگفت من ساده هم واسش غذا میپختم بعدش شوهرم گرفت ا ...

منم ماددشوهرم عقلش نمیرسید زنگیدم گفتم عذا بپز هر وعده بیار

عزيزم میدونم ناراحتی وحق داری اما یه چیزیو تو زندگیت یاد بگیر که از هیچچچچچ کس توقعی نداشته باشی بخداااااا قسم من با مادرشوهرم و خواهرشوهرم دوتا کوچه فاصله داریم دوهفته 1 بار میرم خونشون مثل 1 مهمون میشینم و بخدااااا 4 ماه یکبار احوال مادرشوهرم و میپرسم و بهش پیام یا زنگ میزنم ازشون هم هیچ توقعی ندارم ارزش خودمو حفظ کردم 😀و تا الان هیچ بی احترامی بهم نکردن حتییییی پشت سرم....