بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ای صاحب فال ! غم مخور که به غایت مبارک است و همه تو را دوست می دارند . در گذشته بسیار محنت کشیده ای ولی شادی و خرمی تو نزدیک است و ستاره تو بلند و به دولت خواهی رسید. پیش از این زخم بد گویان به تو رسیدهو خواستند تو را صدمه بزنند .که بسیار متفکر متفکر بوده ایاما خدای تعالی تورا از شر آنان مصون نگاه داشته است . از مردم محتشم به دولت خواهی رسید. اگر غا یبی داری به سلامت به سوی تو باز آید و اگر حا جتی داری روا شود.از روزها ، روزهای شنبه و پنجشنبه بر تو مبارک است و امسال نیز بر تو مبارک خواهد بود ، ان شاء الله . قدر عمرت را بدان و آن را بیهوده تلف نکن.
بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو اینمسیر همراهیت کنم.
اي دارنده ي فال بدان چيزي از دست تو رفته است و به علت فقدان آن غم ميخوري اما عاقبت كار را نميداني ، اگر صبر كني به هر اميدي كه داري خواهي رسيد پس در خلوت با خدا باش كه عاقبت به خير خواهي بود . در اين چند روزه آينده به سعادت خواهي رسيد اگر قصد سفر داري بكن كه نيكست . روزهاي شنبه و پنج شنبه براي تو خوبست تا به مقصود برسي . اگر نيت عقد قرار دادي داري دست نگهدار كه بد است و خودت را به زحمت نيانداز كه ستاره اي نحس در طالع تو ميبينم .صبر كن و صدقه بده تا آنچه از خدا طلب ميكني بدست آوري . از طرف شخصي كار شما رونق ميگيرد و از او بزرگي و راحتي خواهي يافت و امور به مراد دل تو شود. به چيزي كه در انتظار آن هستي خواهي رسيد انشا الله
بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو اینمسیر همراهیت کنم.
بسیار بی قرار و بی تاب شده ای همه چیز را از دست رفته می بینی رسیدن به کام و مراد را محال میدانی دعا هم می کنی ولی نتیجه ای نگرفته اید مطمئن باشید آنقدر عمر می کنی که به تمام آرزوهایت برسی � از خدا جدا نکن و امیدوار باش که در آیندهای نزدیک به مراد خود خواهی رسید
ناشکری نکنید با شکل و شکایت از عزت نفستان کاسته میشود سر خویش را جهت نیاز جزبه آسان خداوند جلوی هیچ بنده ای خم نکنید با سرنوشت خودتان نجنگید آنچه سرنوشت برایتان رقم زده همان اتفاق میافتد مرحبا بر شما که جز حلقه عشق باخداوند دیگری به گوشت نی آویخته آید