2777
2789

اینجا یه داستان عاشقانه ملیح واقعی( مال خودمو همسرم) رو گذاشتم بیاین حال و خاطرات خوبمون رو به استراک بذاریم😊

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5395415/داستان-عاشقانه-و-تاز-واقعی-حال-خوب-کن-بیاین-حالمون-خوب-کنیم?postId=164255199

لطفا اکانت پاک شود
نی نی سایت شده همش داستان زندگیم داستان زندگیم انگار سرگذشت مشاهیره ولمون کنید بابا

ی دوتا تاپیک خنده دار نمیذارن ریسه بریم تو کاننتا

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نی نی سایت شده همش داستان زندگیم داستان زندگیم انگار سرگذشت مشاهیره ولمون کنید بابا

خب عزیزم اگه علاقه نداری میتونی نیای خودتم اذیت نکنی😊

حالا از اینکه داستان سرگذشت معمولی ترین آدما رو هم خوندن چقدر خوب و هر کس مختار مطابق قوانین سایت تاپیک دلخواهش بداره بگذریم من قبلا چند تا خاطره گفتم خیلیا گفتن بازم همچین تاپیکا و پستایی بذار حالمون خوب شد! سعی کردم حس خوب پخش کنم! 🤷🏻‍♀️

امیدوارم شاد باشی😊

شبت پر از آرامش😊

لطفا اکانت پاک شود
خب عزیزم اگه علاقه نداری میتونی نیای خودتم اذیت نکنی😊 حالا از اینکه داستان سرگذشت معمولی ترین آدما ...

تاپیک عمومی زدی منم حق دارم نظر خودمو بگم آدما با تفاوتاشونه که زیبان

اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
تاپیک عمومی زدی منم حق دارم نظر خودمو بگم آدما با تفاوتاشونه که زیبان

باشه منم نگفتم که نگین که😅🤷🏻‍♀️

فقط نظرم رو در جواب نظرتون گفتم😅🤷🏻‍♀️

لطفا اکانت پاک شود
و با صحبتتون هم که آدما با تفاوت هاشون زیبان رو قبول دارم😊

ببخشید  من یه سوال داشتم  اخه داستان اشناییتون با همسرتون رو خوندم برام جالب بود میخواستم بپرسم رششتون چی بوده دوره دانشجویی؟ 

سلام👋🏻 جانم چیشده چرا گریه میکنی😢

یاد اسنیپ بیچاره افتادم😢😢دیشب خوابشو دیدم هریو بغل کرده بود😭

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
😢😭😭😭 شخصیت مورد علاقه من😍😍

همچنین من😢💙

یه اهنگی رو لحظه ی مرگ سوروس گذاشته بود همون موقع ک هری بالاسرش بود ...اهنگه میگفت دیگه توی دنیا به چیاعتباره

کسی که براش مردی دوسِت نداره😢دقیقا عین واقعیت بود هری اسنیپو دوس نداشت...

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃