ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لازم نکرده بگی ولی اگر جایی واجب شد بگی اشکالی نداره یه چیز طبیعی بدنه من یکی از دوستام پری ک میشه زار و ناله میزنه برای دوست پسرش🤐🤐اینطوری هم خوب نیست البته
اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
دقیقا یک مساله خصوصیه ک تا پیش نیاد، کسی متوجه نمیشه. اینایی ک میگن راحت بگو فک کنم امار دستشوییشونم میدن. مثلا میگن الان دارم میرم شماره ۲. بعد میان میگن راستی ۱ هم بود. اولش نمیدونستم
البته نظر منع. بیخود دعوا راه نندازید
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
خجالت داره بنظرت؟یه چیزه نرماله ی اتفاق طبیعی ک دست خودتم نیست تمام دخترا تو دنیا این اتفاق وا ...
خب س.کس هم ی اتفاق عادیو طبیعیه که همه زن و شوهرا انجام میدن انجام ندن عجیبه ولی خب همه جا بازگو میکننو جلو بقیه انجام میدن ؟؟ی چیزایی مربوط به حریم شخصی ادمه لزومی نداره همه بفهمن .من خودم موقع پریودی درد زیادی دارم خونواده برادرم و پدرم در جریان قرار میگیرن و دارو میخرن گاهی برام .ولی چه لزومی داره درو همسایه هم بدونن کار خاصی مگه میتونن انجام بدن ؟
ربطی به گناه نداره... این مسائل شخصی و زنانه ست. و کسی که به یه پسر بخواد توضیحش بده اصلا کار درستی نیست..
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
دقیقا یک مساله خصوصیه ک تا پیش نیاد، کسی متوجه نمیشه. اینایی ک میگن راحت بگو فک کنم امار دستشوییشونم ...
دقیقا منم این مثال اومد به ذهنم
اینایی که میگن یه واکنش طبیعیه بدنه. خب ادرار و مدفوع و عرق و باد معده و باد روده هم واکنش طبیعی بدنه دیگه... پس در این موارد هم حیارو بذارن کنار...