بچه ها من یه موضوعی برام پیش میاد موقع خواب گفتم از شما بپرسم چون از خیلی ها پرسیدم گفتن تالا تجربه نکردنش شما بختک شدین موقع بیدار شدن از خواب یا وسط خواب میدونید چیع؟😭😢😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه والا من که چیزی نمیدونم فقط شنیدم که انگاری یه چیزی رو آدم سنگینی میکنه نمیشه پاشد.چطور مگه براشم ...
بله من تقریبا روزی یه بار این مشکل برام پیش میاد موقع بیدار شدن از خواب انگار یه چیز سنگین روی روحم میفته ونمیذاره روحم وارد بدنم بشه و انگار دارم خفه میشم بعضی موقات چند دقییقه طول میکشع و هیچ کاری از دست من بر نمیاد فقط انگار نصف وجودم زنده است خیلی بدع و تمومم نمیشههه
دقیقا الان درس خوندم یه ذره خسته بودم وسطش خوابم برد خواب دیدم تو پارک هستم واینا بعد یدفعه فهمیدم خوابه و خاستم بیدار شم نتونستم بازم بختک شدم ۵ دقیقه هم نشد خوابم برده بود تنها راه آسایشم خوابه که اونم بختک ازم گرفته