2777
2789
عنوان

سوال ( حق و الناس)

169 بازدید | 19 پست

سلام 

بچه ها من از قبل چند تا وسیله از دختر همسایه امون دستم مونده بود بعد اون هم فراموش کردم بهش بدم الان بهش پیام دادم ک میخوام برات بفرستم  فقط انگار چند موردش نیس برای اونجا چیکار کنم

اوایل میگفت عیبی نداره همونارم بده مشکلی نیست 

الان وقتی دیده هی گفتم حقی ب گردنم نمیخوام باشه نمیدونم چی پیش خودش فکر کرده ولی میگه تو برام اونارو بفرست بعد اینکه دستم رسید بهت میگم باید چیکار کنی گفتم مبلغی بدم بابتشون ک گفت اینو 

الان میخوام ببینم بجز این موارد کار دیگه ای میتونم براش انجام بدم ؟حس میکنم قراره اذیتم کنه

عزیزم خیلی حساس نباش ، همونا رو بهش بده ، الباقیش جبران کن حالا یا پول یا مشابهش براش بخر 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا به نظرت اون بنده خدا اذیت نشده بعد مدتها داری وسایلش رو پس میدی ؟

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
عزیزم خیلی حساس نباش ، همونا رو بهش بده ، الباقیش جبران کن حالا یا پول یا مشابهش براش بخر 

این ازون دختراس ک فک میکنه اسکل هستم و میخواد مسخره کنه بابت این موضوع 

میدونم بفرستمم باید هی بهش بگمم سپیده بگو چیکار کنم چیکار کنم ازوناست ک دوست داره زیر غرورش له شی و بهت بخنده😕

نمیدونم چیکار کنم کلی عذاب وجدان پیدا کردم

و اینکه مرسی که ب فکر حق الناسی ، چیزی ک این روزا کمرنگ شده ، سپاس 

😙😘

من خیلی عذاب وجدان پیدا میکنم ی لیست نوشتم ک یوقت مردم بقیه اونارو بدن چیزیع ک همه باید توجه کنن برای اخرتشون