2777
2789
عنوان

بیبی چک و سقط

897 بازدید | 31 پست

سلام من امروز رفتم واکسن دوماهگی دخترم رو زدم 

جلوگیری طبیعی داشتیم این مدت ولی امروز که بیبی چک زدم مثبت بود دارم دیوونه میشم من دخترم هنوز دوماهشه مگه میشه به این سرعت حامله شد؟!یه چیز سقط اور تضمینی بگید لطفا 

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زعفرون بخور زیاد نه ولی مسموم شی ورزش سنگین کن که باعث سقط بشه از پله ها منو تند بالا پایین برو 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
آره میگن بعد ۴۰ روز امکانش هست 

😭😭اخه با جلوگیری طبیعی چرا باید بشه چی بخورم؟؟؟

وای چقدر شبیه منی منم امروز واکسن دو ماهگی پسرمو زدم باید ۲۰ پریود میشدم نشدم دارم سکته میکنم سینه ه ...

از چیزی که میترسیدم سرم اومد😭😭

زعفرون بخور زیاد نه ولی مسموم شی ورزش سنگین کن که باعث سقط بشه از پله ها منو تند بالا پایین برو  ...

باشه ممنون اتفاقا امروز کلی بدو بدو کردم😀

باشه ممنون اتفاقا امروز کلی بدو بدو کردم😀

فقط پله خودشم از دل و جون بالا پایین شو😂زن عموم این جوری سقط کرد شرایط تورو داشت 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
شاید بتا بارداری دخترت تو بدنت مونده  برو ازمایش بده🤔🤔

ینی امکانش هست خدا از دهنت بشنوه فردا حتما میرم

فقط پله خودشم از دل و جون بالا پایین شو😂زن عموم این جوری سقط کرد شرایط تورو داشت 

پس شروع کنم خونمون زیاد پله داره 😁

پس شروع کنم خونمون زیاد پله داره 😁

اره ایشالا دفعه بعدی بزنی منفی شه 😂