2777
2789
چقد خوب کع آدم بعضی موقات از خودش راضی باشه منم بضی موقات لبخندام و خنده هام حالمو خوب میکنن احساس و ...

واقعا خیلی حس خوبیع 

کلا وقتی بفهمی دنیا ب کسی وفا نکردع تهش هیچی نیست ب این میرسی ک خوب باشی 

تهش مرگه دیگ 

پس حداقل خوب باشم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلات همیشه هستن عزیزم،بعضی هابه دست خودمون حل میشن بعضی ها باگذرزمان وقتی من نمیتونم مسئله ای روحل کنم،اگه اعصابمو خوردکنم،افسوس بخورم،گریه کنم،مشکل من حل میشه؟نه ولی تادلت بخواد مشکلات دیگه به اون اضافه میشه،افسردگی میگیری،ازنظر ظاهری بهم میریزی،به طور کلی چه جسمی وچه روحی به خودت آسیب میزنی،پس هیچ آدم عاقلی خودشو اینقدر عذاب نمیده،کلا عزیزم سخت نگیر زندگی رو،به گذشته فکر کن به لحظاتی که ناراحت بودی،ببین نگذشت؟چراخیلی راحت ترازاون چه که فکر کنی پس الانم اگه مشکلی هست بدون میگذره وروال تغییر میکنه،باهرچی که داری خوش باش،چون اگه باکمترین چیزها لحظات خوشی برای خودت ساختی هنرکردی،وگرنه زندگی تو رفاه کامل وامکانات روکه همه بَلَدَن!!

واقعا خیلی حس خوبیع  کلا وقتی بفهمی دنیا ب کسی وفا نکردع تهش هیچی نیست ب این میرسی ک خوب باشی& ...

درسته انتخاب خیلی چیزا با ما نبوده باید خودمون دنبال بهانه هایی برای شاد بودن بگردیم ولی به محیطی که آدم زندگی میکنه هم خیلی ربط داره

مشکلات همیشه هستن عزیزم،بعضی هابه دست خودمون حل میشن بعضی ها باگذرزمان وقتی من نمیتونم مسئله ای روحل ...

واقعا تنهام هیچکی از بودن کنار من لذت نمیبره همه کنار من نارااحتن

درسته انتخاب خیلی چیزا با ما نبوده باید خودمون دنبال بهانه هایی برای شاد بودن بگردیم ولی به محیطی که ...

قطعا 

اما این خودتی ک میسازی 

اگ محیطت بدع قرار نیست تو شاد نباشی 

بخای تو خونتم میتونی شاد باشی

پادکستای مفید گوش بدع کمکت میکنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh