2777
2789

من شادم توی بدترین شرایط ام برای خودم یه موضوع خوشحال کننده پیدا میکنم البته تو ژنمه از وقتی یادمه همینجوری بودم😍

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با اینکه  خیلی مشکل دارم ولی خیلی شادم بعضی موقع مثل دیوونه ها بی دلیل میخندم

من توام یا تو منی 😉

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
من با اینکه  خیلی مشکل دارم ولی خیلی شادم بعضی موقع مثل دیوونه ها بی دلیل میخندم

منم خیلی میخندم اما اطرافیانیم همش میزنن تو ذوقم یه ذره هم دلم میخواد آزادانه رفتار کنمم خراب میکنن منو😒

بنده دختر شادی هستم 

با اینکه مشکلم‌دارم اما مهمترین چی  برام‌ارامش خودمه

یکی از راه های شاد بودن ، داشتن اعتماد ب نفسه 

مشکل داری، همه دارن، دلیل نداره زندگیو ب کامت تلخ کنی ک 

خودتو دوس داشته باش، خودت برا خودت مهم باش 

بگو مشکل بزرگی دارم اما خدام بزرگتره 

ورزش کن، اهنگ شاد گوش کن، کتاب بخون،برو دنبال هدف و استعدادهات ،کم کم ب ادم شاد تبدیل میشی

من 

کلا سعی میکنم تو هر شرایطی روحیمو حفظ کنم 

لبخندامو دوس دارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نماز اول وقت   خوندن مداوم یکی از سوره ها قران مخصوصا بقره  رقص  ورزش

راستش خیلی دوست دارم نماز بخونم اما واقعا سختم میاد نمیدونم چرا حتی خیلی بیشتراز کارهای دیگه به نظرم اره خیلی یاد خدا تو زندگی آدمو کمک میکنه

من  کلا سعی میکنم تو هر شرایطی روحیمو حفظ کنم  لبخندامو دوس دارم

چقد خوب کع آدم بعضی موقات از خودش راضی باشه منم بضی موقات لبخندام و خنده هام حالمو خوب میکنن احساس وجود میکنم وقتی میخندم از ته دل