2777
2789

سلام مامان ها من پسرم رو بردم دکتر براش این شیر نوشته ولی بهشم گفتم که حساسیت به پروتئین گاوی داره.معاینه که کرد گفت رفلکس داره بچتون این شیر نوشته بعد سوالم اینه که میشه به جای کامفورت بهش ar بدم آخه کامفورت ببخشید مدفوع شل میکنه این پسرم همینطوری شل کار میکنه اینم که میدم بعدش مدفوع میکنه میشه بهش ar بدم آخه چند بار میاره بالا

خدایا ممنون که کادو تولد بهم نی نی دادی  

بله میتونی بدی .اچ ای برای اینه که بچه نتونه شیرگاو تحمل کنه.میتونی از پزشکش بخوای برات آزمایش عفونت بنویسه اگه عفونت داشته باشه میتونه شیربرگردونه و رفلاکسی نباشه عین بچه من

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید آب زیاد میدی بچه قرار نیست مدفوعش سفت باشه مطمئنی شله

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بله میتونی بدی .اچ ای برای اینه که بچه نتونه شیرگاو تحمل کنه.میتونی از پزشکش بخوای برات آزمایش عفونت ...

نمیدونم والا گفتم بهش همین که شکمشو معاینه کرد گفت رفلکس داره آخه راستم میگه بعد این که ارغشو میگیرم بعضی موقع  بالا میاره

نان هست اس ام ای هست بیومیل هست ببین کدوم بهش میسازه مدفوع اگه اسهاله دارو باید بگیری پودر باید بخوره تا خوب بشه

نان هست اس ام ای هست بیومیل هست ببین کدوم بهش میسازه مدفوع اگه اسهاله دارو باید بگیری پودر باید بخور ...

نه اسهال که نیست همش.ولی اینایی که میگی دادم نمی سازه  به خاطر پروتئین گاوی

بچه منم همین بود انقدر عفونت کرده بود تا به ریه رسیده بود وقتی عفونت برطرف شد رفلاکس نداشت منم خیلی ای آر بیومیل دادم تاثیر نداشت زیاد آزمایش برو بگو یه دکتر دیگه بنویسه خیالت راحت بشه بعدم مارکارو گفتم برای منم هیچی نساخت آپتامیل ساخت شمام ببین چی میسازه پمترا همش نان و ببلاک میگن آپتامیل بیومیل اس ام ای اینا نمیدونم چرا نمیگن بعدم برو پیش دمتر فریبرز زندیه بهش سهمیه میده شیرخشک آمریکایی با یه قیمت خیلی کم بهت میدن منم یکی معرفی کرد بچم با یه نسخه آب باید بدم درست شد.دکتر کبگانی خوبه این دوتارو ببر دکتر کبگانی تو میلاد دکتر زندیه تو سعادت آباد .این دوتا خوبن

پس اچ ای بده او ای برای حساسیت به شیر گاو.دوستم دکترش بهش گفته بود یه پیمونه کامفورت یه پیمونه آی آر بود یا آچ ای واسه 60میل بهش گفته بود بده دخترش از دکترت بپرس ببین اینجوری میتونی بدی تو اچ ای با آی آر بدی من میترسم تاحالا نشنیدم از دوستم شنیدم از دمترت مشورت بگیر

موندم چرا اینحا به هرکی میگم آب هیچ کس نمیده چرا از دکتراتون نمیپرسید شما غذا میخورید تشنه نمیشید باید آب بدید البته آب حوشیده سرد شده دکترتون متوجه نمیشه عوض کنید به بچتون چرا صدمه میزنید منم کلاسایی که شما رفتید رفتم به منم گفتن تا شش ماه بجز شیر هیچی ندید ولی کفتن شبر مادر اولش آب بعد شیر میشه شیرخشک میدید آب اولش کو فکر نمنید شیرخشک با آب قاطی میشه آب بدنش تامیین میشه نه توروخدا ظلم نکنید به بچه هاتون من قشنک اسم دکترارو دارم میگم سرچ کنید دمتر خوب بهتون دارم میگم اگه کسی اینحا تهمت بزنه تبلیغ میکنم من دکتر کبگانی میگم تو میلاده اون که رایگانه من فقط برای سلامتی بچه هاتون میگم

حالا دوهفته دیگه نوبت دارم ببینم تا اون موقع چطور میشه بهش بگم شاید خودش عوض کرد

خدا کوچولوتو برات حفظ کنه تنش سلامت باشه