2777
2789
عنوان

اتیسم

596 بازدید | 8 پست

آزمایشی هست  که علت اتیسم رو نشون بده پسر اتیسم دارم برای بچه بعدی یه مرکز ژنتیک میگه باید نمونه رو خارج بفرسیم نشون میده بعدی چیه ویه مرکز دیگه میگه نه نشون نمیده جایی که میگه انجام میشه برا پول میگن

من جایی نخوندم و ندیدم که انجام بشه. اگرم باشه در حد پژوهش هست. و اصلا چه کمکی میکنه که بدونید علتش ...

منظورم اینه که حتی اگه تستی هم ازتون بگیرن و بگن ژن مربوط به اوتیسم ندارین، بازم نمیشه مطمئن بود. چون همه ژنهای مربوط به این بیماری که کشف نشده.

هزینه ی اضافی نکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اونجا که میدونم با ازمایش ژنتیک قبل از اقدام معلوم نیست. اما برای بچه تازه متولد شده امکان انجام ۱ آزمایش هست که اونم تازه اومده. اگر اشتباه نکنم، (تووی یه برنامه علمی دیدم)، بچه های اوتیسم  یک نوع پروتئین کمتر دارن و با ازمایش بزاق قابل انجامه. اما قبل از اقدام به بارداری معلوم نیست چی بشه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
الان من باید چیکار کنم کاریو تیپ داد مشکلی نبود برای دومی اقدام کنم

به کاریوتایپ ربط نداره آخه.

به هر حال حدود ۱۵ درصد احتمال داره بعدی هم اوتیسم باشه.

بهتره به جای مشاوره ژنتیک با روانپزشک و روانشناس در این زمینه مشورت کنین.

دوتا مرکز ژنتیک رفتم دوتا جواب متفاوت دادن پسرم ۶ سالشه اتیسمه برای دومی میترسم نمیدونم حرف کدوم رو ...

سلام عزیزم.ببخشید پای پسرتون رو عمل کردین؟؟تاپیک عمل پا قفل بود مجبور شدم اینجا بپرسم.