2777
2789

من الان چند ماهه اقدامم.این ماه همش توهم دارم باردارم.یک هفته مونده تا پری بشم.خیلی زیر دلم درد دارم مخصوصا سمت راست.

زیر بغلمم به طرف سینه هام تیر میکشه

روانی شدم دیگه🤦🤦

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هی جلو اینه بودم تغییرات بدنم رو چک می کردم ولی دو سه روز مونده به پری میگن زن حامله مژه هاش دسته دسته میچسبه بهم واقعا برای  من اینطور شدن تا پنج روز بعد تاخیر پری هر جی بی بی میزدم منفی می‌شد تا اینکه روز پنجم رفتم از دادم با بتای بالای ۴ هزار نی نی دار شدم« الهی شکرت »

منم هی جلو اینه بودم تغییرات بدنم رو چک می کردم ولی دو سه روز مونده به پری میگن زن حامله مژه ها ...

ااا آره اون روز میخواستم ریمل بزنم مژه هام چسبیده بودن بهم جدا نمیشدن خیلی تعجب کردم 

یعنی میشه واقعا حامله باشم😭😭

ااا آره اون روز میخواستم ریمل بزنم مژه هام چسبیده بودن بهم جدا نمیشدن خیلی تعجب کردم  یعنی میش ...

حامله بودی خبر بده تو این تاپیک 

انشالله که باشی

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
ااا آره اون روز میخواستم ریمل بزنم مژه هام چسبیده بودن بهم جدا نمیشدن خیلی تعجب کردم  یعنی میش ...

ان شاالله تو هم مثل من حامله باشی من الان پنج ماهه باردارم تقریبا ۱۱ ماه تو اقدام بودم خیلی نا امید شده بودم 

دوتا  بارداری   اولی که  هفته  ۶ ۷  دیگه  تهوع دومی  ت ۵ ...

درد پری مداوم داشتی یا هی میگرفت و ول میکرد.

برای من مثلا یک ساعت میگیره بعد خوب میشه دوباره یک ساعت دیگه میگیره تو روز شب شدیدتره