2777
2789

دختر عمم گیر داده ک پول  بهم بده اونم ۵۰۰تومن واسه خودم 

منم ب این پول احتیاج  دارم 

اما نمیدونم این پول  از کجا آورده 

میترسم ک حرام  باشه 

از مامانم هم پرسیدم گفت این پوله مال  خودشه  

تو روستا زندگی  میکنه 

سوغاتی  از روستا میفروشه 

پول در میاره  گفت چون تو روستا هم زندگی  زنرگی  میکنن  همه فامیل  بهشون پول میدن

مامانم گفت خواهرش هم همینقدر پول داره

دختر عمم ۱۷ سالشه

اما من میترسم  ک حرام بشع نمیشه هم ازش بپرسم  چون ناراحت  میشع  

از ی جایی هم بشدت ب این پول احتیاج  دارم

بنطرتون چ کار  کنم 

وقتی دلیلی بر حرام بودن ندارید.. سو ظن خودش گناهه

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه که مردم‌تهمت بزنی اینا وسوسه شیطانه بخصوص اینکه شنیدی هم کار می‌کنه.ان کثیر من الظن اثم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

وقتی مادرت گفت خودش کار میکنه پوله خودشه دیگه چه شکی میمونه؟

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨