2777
2789
عنوان

چرااااااا اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 30 پست
کدوم تاپیک؟ 

نمیشناسی علی و ریحانه رو ؟؟توی قسمت سرچ بزن من ریحانه ام با زندگی کوتاه و تلخ ببین تاپیکشو میاره خیلی معروفه و غم انگیزه ولی یسریا خیلی برای ریحانه میسوختن بعدش فهمیدن دروغ میگفته،اونو میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشناسی علی و ریحانه رو ؟؟توی قسمت سرچ بزن من ریحانه ام با زندگی کوتاه و تلخ ببین تاپیکشو میاره خیل ...

تاپیکش ترکید

اره ی کاربر میگفت رفته از مزار یکی دیگه عکس گرفته گذاشته پروفایلش با ی داستان الکی

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
نمیشناسی علی و ریحانه رو ؟؟توی قسمت سرچ بزن من ریحانه ام با زندگی کوتاه و تلخ ببین تاپیکشو میاره خیل ...

نه نمیشناسم... چون اهل داستان خوندن تو سایت نیستم😬... مگه چی بشه مث الان کنجکاوی کنم ببینم قضیه از چ قرار بوده... 

ممنونم از لطفت🌷

شت😐😐😐😐😐بعدش ازش شکایت کردن؟؟؟خیلیا میسوختن براش

نمیدونم خبرندارم دیگه،اینو ی کاربر میگفت 

اره منم خیلی براش گریه کردم😐😐

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
نه عجیب نیست گلم.. .... میگم داستان نمیخونم... اما الان شناختمش.. خدا رحمت کنه یار زندگیشو.... 💔

دروغ بوده میگم😐😐😐😐نویسنده بوده ، از مزار یه نفر هم عکس گرفته و گذاشته پروف😐همه رو سر کار گذاشته بود