2777
2789

میشه همزمان هم ترک های شکم وبرداشت هم موهاشو ؟

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن

ليزر معمولي منظورتونه  واسه رفع مو ؟؟؟

معلومه كه نههه

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ترک هات سفیده تخم مرغ رو جدا کن بزن رو ترک هات خشک شد در بیار هر روز. شبام روغن زیتون بزن

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
ليزر معمولي منظورتونه  واسه رفع مو ؟؟؟ معلومه كه نههه

نه وقت گرفتم واسه مشاوره واسه ترکای شکمم ،حالا بنظرتون موهاهم نابود میشه 😊باهمون لیزر ؟

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن

ميكرودرم ابريژن و ميكرونيدلينگ براي ترك خوبه كه فقط چهل درصد ترك رو ميبره

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
نه وقت گرفتم واسه مشاوره واسه ترکای شکمم ،حالا بنظرتون موهاهم نابود میشه 😊باهمون لیزر ؟

والا فكر نكنم اخه دستگاها فرق دارن 

فقط لطفا اگر ليزر ترك براتون جواب داد خبرم كن

گلي هزينه اش جلسه اي چنده

جلسه ای ۳۸۰

ممنونم عزيزم ❤️❤️