فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 عنوان کمک چله حق شناس 119 بازدید | 21 پست عزیزان یه نفرکمکم که برام نمازو میخونه منم اگه خواست براش میخونم خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏 1399/08/24 | 13:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 قبول باشه گلم کی میخوای بخونی زیارت رو ؟من میخونم برات وای فدات شم امروزو فردا و پس فردا فقط خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 قبول باشه گلم کی میخوای بخونی زیارت رو ؟من میخونم برات ممنون ازت خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
69sn عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 908 وای فدات شم امروزو فردا و پس فردا فقط خدانکنه ...چه ساعتی که فاصله نیوفته لایک کن من میخونم...روز چندمی الهی حاجت بگیری
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 خدانکنه ...چه ساعتی که فاصله نیوفته لایک کن من میخونم...روز چندمی الهی حاجت بگیری اخرشه دیگه تموم میشه اگه رحمتشو بکشی خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 اسمتم بگو که ذکرکنم تو نیت نماز فاطمه ساعت 3یا4شروع میکنم که قبل غروب افتاب بخونم خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 فقط درخواست میدم که اگه شماهم روزی خواستین براتون بخونم ایشالله خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
69sn عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 908 فاطمه ساعت 3یا4شروع میکنم که قبل غروب افتاب بخونم باشه گلم ..من اون موقع گوشی دستمه وقتی رسیدی به نمازش صدام کن من میخونم ادامه روتو بخون تمومم شد دوباره لایک کن بخونم
69sn عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 908 فقط درخواست میدم که اگه شماهم روزی خواستین براتون بخونم ایشالله الان سایت خرابه درخواستارو نمیاره
قاصدک۱۱۰۶ عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5891 عزیز نمیشه نماز یکی خوند بقیه زیارت عاشورای چله حق شناس رو بقیهدقت کن ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 باشه گلم ..من اون موقع گوشی دستمه وقتی رسیدی به نمازش صدام کن من میخونم ادامه روتو بخون تمومم شد دوب ... یعنی میشه اونجوری که فقط نمازو به نیابت بخونی خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 عزیز نمیشه نماز یکی خوند بقیه زیارت عاشورای چله حق شناس رو بقیه دقت کن منم همینو میگم باید همه را یه نفر بخونه فکر کنم خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
قاصدک۱۱۰۶ عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5891 منم همینو میگم باید همه را یه نفر بخونه فکر کنم بله دقیقا ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️