2777
2789
عنوان

روزی نشده نگم ای کاش قدم کوتاه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5550 بازدید | 133 پست

من ۱۷۵ هستم

خیلی هم خوشحالم

از نظر من دختر خوبه کشیده باشه، زیبا تره به نظرم  

منم همیشه همه ازم کوتاه تر بودن ولی اعتماد به نفس ام رو از دست ندادم. الانم به قدم افتخار میکنم.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااااا اعتماد ب نفس میباره از نی نی سایتیا این چ حرفیه آخه میزنی ورزش کن خوش استایل شو همه حسرت بخو ...

هیکلم خوبه ولی چه فایده واقعا از خودم متنفرم 

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 
داری شوخی میکنی دگ؟ یا پز زیر پوستی؟😉 من ۱۵۶ .ناراضی .کاش بالای ۱۶۰ بودم .احسلس کوتاهی دارم واقعا ...

نه بخدا جدی میگم کاش میشد جاهامونو عوض کنیم 😔

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 
فکر کنم اومدی پز قدتو بدیا

نه بخدا😔

من ۱۷۵ هستم خیلی هم خوشحالم از نظر من دختر خوبه کشیده باشه، زیبا تره به نظرم     منم ...

افرین ک اعتماد بنفس داری .👌

ولی  جای دیگ نگو ب قدم افتخار میککنم  و از این قبیل افتخارات چیپ.افنخار ب این چیزا نیست ک 

عزیزم سعی کن یکم تپلترشی ، شاید چون لاغری زیادی بلند ب نظر میای 

همیشه میگم اگه وزنم بیشتر شه بدتره دیگهمیشم غول

والا بخدا حسرتمون بر عکس شده من ریزه میزه ام دوس دارم نباشم هییی خدا 😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️