2777
2789
عنوان

روزی نشده نگم ای کاش قدم کوتاه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5547 بازدید | 133 پست
همه دنبال قد بلند هستن اولین باره میبینم 

هرکی منو میبینه میگه چقدددد درااازی  و حالم از این جمله بهم میخوره

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن سالته اسی؟

۱۹

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 
هرکی منو میبینه میگه چقدددد درااازی  و حالم از این جمله بهم میخوره

😂😂😂حسودیشون میشه 

قدت نرماله 

در ضمن همون ریزه میزه ها حسرت قد بلندا رو دارن و کفشهای پاشنه دار میپوشن بلکه یه کم بلند تر نشون داده شن 

167که متوسطی 😐

تو هرجمعی میریم من از همه خانوما قد بلند ترم زنداییم ۳۵ سالشه قدش ۱۵۳ وقتی میاد کنارم حالم از خودم بهم میخوره 😔

دقیقا به نظر منم اونای که قدشون کوتاه تره خیلی جذابن  من تو خوانواده قدم بلند ولی وقتی  جامعه رو نگاه میکنی قدم بدم نیست 

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂