2777
2789
عنوان

ماامشب میخوایم بریم دزدی

586 بازدید | 44 پست

من یه پسر5 ساله دارم یه بارازمن پرسید من چطور به دنیااومدم؟😐😁منم گفتم من ازخداخواستم تواومدی توشکمم،گفت بعدچطورازشکمت اومدم بیرون؟گفتم دکترشکممو برید تواومدی بیرون بعد چسب زدیم😩.بااین حال خیلی گریه کرد که وای دردت گرفت.الان چندوقته میگه بریم یه بچه بخریم بامن بازی کنه.گفتم خب من ازخدامیخوام یه بچه بیادتوشکمم 😁.گفت نه تودردت میگیره؛گفتم پس میدیم بابا به دنیابیاره😁گفت نه اونم دردش میگیره،گفت خیلی دوستم امیر رو دوست دارم؛منم گفتم پس امشب جوراب بکشیم رو سرمون بریم خونه امیراینا برش داریم بیاریمش خونمون واسه همیشه،گفت فکرخوبیه ولی اونجا تاریکه؛گفتم اگه توتاریکی باباشو اشتباهی بیاریم خونه چی؟😲گفت نه من دست به سرش میزنم اگه مو نداشت میفهممیم باباشه نمیاریمش😂.

امشب کسی بامانمیاد جلو درنگهبانی بده؟😂

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.

خدا حفظتون کنه .من میام ،😂

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

😂😂😂😶من میام.

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...

چه بچه باحالی داری 😂😂😂

میدونی نی نی سایت  تلگرام ، واتساب ، ..... و حتی اینستا  هم هرچقدر هم زرق و برق  داشته  باشن  بازم  بعد  یه مدت دلت و میزنه  میدونی چرا چون همش تظاهر  همش  فقط  رو کم کنی  همش .....  اما اینجا نی نی سایت  ما  خودمونیم  خود واقعیمون  اخه  هیشکی هیشکی  رو نمیشناسیم .  اینجا  نی نی سایت  خواهرانه  بهم کمک میکنیم  درد و دل  میکنیم  اینجا جای خوبیه برا درد و دل  کردن  ما خانوما  حرفایی که تو دلمونه   غصه هامون  حتی وقتی نمیتونیم  به نزدیک ترین کسمون  بزنیم   اینجا راحت  میگیم    ممنونم  نی نی سایتی ها  وقتی با شماها حرف میزنم   اروم میشم   دلم  سبک  میشه  الهی همیشه  باشید 😍    

من میام............................بریم............................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت