2777
2789
عنوان

حق طلاق

156 بازدید | 15 پست

من با نامزدم سر این مسئله مشکل خوردم میگه حق طلاق باید با خودم باشه قبلا هم سر اینکه باید خرج خانوادشو بده مشکل داشتیم که رفع شد هر ماه یه مبلغی رو تعیین کردم که بریزه به حسابم ولی این حق طلاقو نمیدونم چیکار کنم هرچقدرم حرف میزنم بر میخوره بهش میگه همش فکر جدایی

شماکه از الان به فکرطلاقی کلا بیخیال ازدواج بشو. فردا هرچیزیشد میخوای بدبختو تهدیدکنی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شماکه از الان به فکرطلاقی کلا بیخیال ازدواج بشو. فردا هرچیزیشد میخوای بدبختو تهدیدکنی

نه به فکر طلاق نیستم ولی این مسئله چیزیه که باید دربارش حرف زد مثل مهریه چون وجود داره بالاخره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رایت میگه هرکس تو زندگیش یه چهار چوب داره هر زندگی هم باید رو اعتماد بنا بشه وگرنه همش کش مکش میشه ، ...

من پیش نکشم خانوادم پیش میکشه واقعا احساس بدی پیدا میکنم وقتی میگه حق طلاق بامن احساس میکنم اعتماد نداره به خودش و من 

نه به فکر طلاق نیستم ولی این مسئله چیزیه که باید دربارش حرف زد مثل مهریه چون وجود داره بالاخره

اتفاقا اصلا چیزی نیست و شبیه مهریه هم نیست. یه زندگی اگه بخواد به اخر برسه نه مهریه مهمه و نه حق طلاق. دو طرف فقط میخوان رها بشن و تموم بشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من پیش نکشم خانوادم پیش میکشه واقعا احساس بدی پیدا میکنم وقتی میگه حق طلاق بامن احساس میکنم اعتماد ن ...

نه عزیزم این شرایط، شروط جدایی قانون از اول حق و،به اون داده حالا ک تو پیش کشیدی یعنی تو اعتماد نداری ،دوران نامزدی دوران شناخت ،، خوب همدیگه رو بسنجید بعد ازدواج کنید مشاور هم خیلی بهتون،کمک میکنه،،

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
نه عزیزم این شرایط، شروط جدایی قانون از اول حق و،به اون داده حالا ک تو پیش کشیدی یعنی تو اعتماد ندار ...

خانواده ما جوریه که همیشه حق طلاق با دختر بوده براهمین من جبهه گرفتم واسم غیر عادیه و مسئلرو برام مرد سالاری میکنه

خانواده ما جوریه که همیشه حق طلاق با دختر بوده براهمین من جبهه گرفتم واسم غیر عادیه و مسئلرو برام مر ...

خوب براش توضیح بده تو خانواده ما اینطوریه ولی به نظرم این چیزا دلیل بر دوام زندگی نیست ،سعی کنید اعتماد همدیگه رو جلب کنید و باهم به تفاهم برسید 

خوب براش توضیح بده تو خانواده ما اینطوریه ولی به نظرم این چیزا دلیل بر دوام زندگی نیست ،سعی کنید اعت ...

فعلا که گفت این حق با منه و بحث نکن منم چیزی نگفتم دیگه چی بگم دیگه واقعا !؟

فعلا که گفت این حق با منه و بحث نکن منم چیزی نگفتم دیگه چی بگم دیگه واقعا !؟

یه چیز میگم ببین تو سعی کن ذاتشو بشناسی اگه واقعا میدونی مرد خوبیه ،انقدر فکر خودتو درگیر نکن ،نظرات فرق داره حالا اگه من بودم میگفتم حق طلاق میخام اون راحت قبول میکرد ناراحت میشدم ،،چون اون میترسه تورو از دست بده ،قبول نکرده و نخاسته دربارش حرف بزنه ،ولی حالا ک مهمه براتون میتونی  چیزای دیگه ازش بخوای ....

یه چیز میگم ببین تو سعی کن ذاتشو بشناسی اگه واقعا میدونی مرد خوبیه ،انقدر فکر خودتو درگیر نکن ،نظرات ...

من که نمیخوام ازش جدا بشم که هردومون میدونیم هرچی بشه باهمیم پس اون چرا سر این مسئله باید اعصاب خوردی راه بندازه من فقط یه کلمه گفتم توخانوادمون اینطوریه حق طلاق بامن باشه گفت نه حق طلاق بامنه دیگه هم بحث نکن