2777
2789
عنوان

قبل بارداری

61 بازدید | 6 پست

سلام خانوما ،من رفته بودم شهرستان خونه مادرشوهرم اونجا هم بهداشت درحد صفر الان حس میکنم ببخشید عفونت گرفتم چکار کنم خوب بشم از ی طرفم میترسم باردارباشم انتی بیوتیک نمیخورم 

سلام بشین تو آب و نمک دریایی البته نه زیاد

آبم ولرم باشه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
سلام بشین تو آب و نمک دریایی البته نه زیاد آبم ولرم باشه

نمک میگم زیاد نباشه مثلا دو قاشق توی تشت بزرگ نصفشو آب ولرم کن پنج یا ده دقیقه بشین

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب میشه ؟؟؟

آره زود پری شدم

شما اگه باردار نیستی و مشکلی ندارید یبار آمپول زدن اخه چه مشکلی پیش میاره البته میل خودتونه

شما اگه باردار نیستی و مشکلی ندارید یبار آمپول زدن اخه چه مشکلی پیش میاره البته میل خودتونه

امپول چی ؟؟؟ن اخه این ماه اقدام کردم برا بارداری با قرص و امپول اینا هنوز موئد پریودیم نشده میترسم باردارباشم بخاطر اون انتی بیوتیک نمیخام مصرف کنم