2789
عنوان

استرس زیاد

135 بازدید | 7 پست

خانوما میشه پیشنهاد بدین که من چیکار کنم برای کاهش استرس؟بخاطر چندبارکنکور دادنم و مریضی یکی از اعضای خانواده استرسم خیلی زیاده دستام عرق میکنه یخ میکنه قلبم تیر میکشه،دکتر بهم پرانول داد گفت هروقت استرس داشتی بخور نمیخوام قرص بخورم،درحدیه که من کلاسای آموزش رانندگی میرفتم چندروز، بعد که تعطیل شد ساعت ۴ میخوابیدم بعد ساعت ۶ یا ۷ در حالی که تو خواب درحال رانندگی بودم از خواب بلند میشدم شبای کنکورم شبتی کلاسای رانندگیم هم خوابم نمیبرد از استرس

اول از همه باید خودت بخای فکر کن به این که به هدفم میرسم. خودتو بزن به بیخیالی. برنامه ریزی کن اما درست سبک و با دقت.    و تو زندگیتونم از رنگهای قرمز و زرد بنفش نارنجی کم استفاده  کن  سوره کوثر بخون. اب به صورتت بزن تو  طول روز مشکلاتو رو یه برگه بنویس مچاله اش کن بنداز دور.  قرصرم بخور تپش قلبو کم میکنه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی عزیزمممم🌹🌹🌹🌹

نفیسه داداش من 1 ساله بود 1 بسته کامل پرپرانول خورده بود به جا اسمارتیز  ن که صورتیم بود.. بمیرم براش 2 روز بستری شد معدشو شستشو دادن. البته الان کلاس هفتمه.  

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید