2777
2789
با یه دوستی دو سه سال حرف نزده بودم دیشب با خودم کنار اومدم بهش پیام داد خیلی باهام خوب برخورد کرد ب ...

اخیییی،انشاالله ک دلت همیشه شاد باشه

منم چند وقته پیش بعد دوسال اتفاقی تماس گرفتم ،خیلی استقبال کرد 

اما نشد ک بشه😔😔دیشبم دگ کلا ازش قطع امید کردم

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکلیفتو باهاش روشن کن عزیزم خودتو گول نزن فردا منطقی بگو ازت خوشم میاد اگه بازم جواب رد داد یواش یواش جدا شو قبول کن نمیخوادت اما اگه نگفت نمیخوام سعی کن یجورایی دلشو به دست بیاری

تکلیفتو باهاش روشن کن عزیزم خودتو گول نزن فردا منطقی بگو ازت خوشم میاد اگه بازم جواب رد داد یواش یوا ...

نه بهش گفتم اگه باهام میمونی باهات حرف بزنم گفت میمونه ولی میترسم 

واقعا خیلی ناراحت شدم بنظرت جوابشو ندم؟

اگه دوستت نداره خیلی غرورتو خورد نکن،پلهای پشت سرتم خراب نکن،منم ۵ سال تمام عاشقش بودم،الان هیچی واسم نمونده،زندگیم به باد رفته😔

نه بهش گفتم اگه باهام میمونی باهات حرف بزنم گفت میمونه ولی میترسم 

اعتماد نکن سریع بهش فرصت بده یکم سعی کن کمتر پیام بدی بزاری خودش نشون بده موندنی هست یا ن ایشالا بفهمه عشقتو و اونم عاشقت شه اگرم نشد خودتو نیاز چند سالته 

اگه دوستت نداره خیلی غرورتو خورد نکن،پلهای پشت سرتم خراب نکن،منم ۵ سال تمام عاشقش بودم،الان هیچی واس ...

بهش گفتم دیگه نمی‌خوام غرورمو بخاطرت خورد کنم گفت نه جبران میکنم و اینا ولی نمی‌دونم بهش فرصت بدم یا نه رابطه اون موقعی خیلی به درس و زندگیم آسیب زد از اون موقع اجازه ندادم کسی وارد زندگیم بشه حالا دوباره... میترسم

بهش گفتم دیگه نمی‌خوام غرورمو بخاطرت خورد کنم گفت نه جبران میکنم و اینا ولی نمی‌دونم بهش فرصت بدم یا ...

☹☹☹☹ازت رابطه ی جنسی اگه نمیخاد ک خوبه،زندگیتو وقفش نکن،بهش بگو ثابت کن ک دوسم داری،بگو دوست دارم ولی بشرطی ک واسه این رابطه هدف داشته باشی و اونم ازدواج باشه 

دگ خیلی بهش فرصت نده،اگه دیدی داری سنگ قلابت میکنه ولش کن،ازینکه حرف از ازدواج بزنی خجالت نکش،بهتر ازینه ک بازیت بده بعد بفهمی هیچی نبوده

تو ۲۴ سالی که از خدا عمر گرفتم خداشاهده غرورمو برای احدی نشکستم انقدر سفت بودم و سنگ که حتی عشقم رفت رو به قبله شدم زانو زدم زار میزدم اما یه بار پیام ندادم بهش .درآخر که ازدواج کردم گفت لعنت به غرورت که اگه اطلاع داده بودی بهم اینجور نمیشد اما من کاملا راضیم .هرچی مغرورتر جذاب تر اما مغرور مهربون .یعنی تا هست خوب و مهربون باش اما وقتی نبود جوری باش که انگار از اول نبوده انقدر که اون بشه آرزوش ای کاش دوباره باهم باشید 

بهش گفتم دوسش دارم ولی خب اونم دلایل خودشو داشت برای رفتن ولی من احمق هنوز دوسش دارم احمقم نه؟ حالا ...

منم گفتم بهش ولی اگ برگرده پسش میزنم بیخود میکنه برگرده 

جای تو بودم بهش پیام نمیدادم

😎
تو ۲۴ سالی که از خدا عمر گرفتم خداشاهده غرورمو برای احدی نشکستم انقدر سفت بودم و سنگ که حتی عشقم رفت ...

غرور تاحدی خوبه 

ک تبدیل ب عقده نشه ک عزیزانت و عشقت و ازدست ندی ـ خود من ب ادم مݝرور جذب میشم اما اگ ݝرورش زیاد ازحد باشه اصلا نمیپسندم شمارو نمیگم کلی میگم 

😎