الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه دوستت نداره خیلی غرورتو خورد نکن،پلهای پشت سرتم خراب نکن،منم ۵ سال تمام عاشقش بودم،الان هیچی واس ...
بهش گفتم دیگه نمیخوام غرورمو بخاطرت خورد کنم گفت نه جبران میکنم و اینا ولی نمیدونم بهش فرصت بدم یا نه رابطه اون موقعی خیلی به درس و زندگیم آسیب زد از اون موقع اجازه ندادم کسی وارد زندگیم بشه حالا دوباره... میترسم
تو ۲۴ سالی که از خدا عمر گرفتم خداشاهده غرورمو برای احدی نشکستم انقدر سفت بودم و سنگ که حتی عشقم رفت رو به قبله شدم زانو زدم زار میزدم اما یه بار پیام ندادم بهش .درآخر که ازدواج کردم گفت لعنت به غرورت که اگه اطلاع داده بودی بهم اینجور نمیشد اما من کاملا راضیم .هرچی مغرورتر جذاب تر اما مغرور مهربون .یعنی تا هست خوب و مهربون باش اما وقتی نبود جوری باش که انگار از اول نبوده انقدر که اون بشه آرزوش ای کاش دوباره باهم باشید