2777
2789
عنوان

هعی

37 بازدید | 4 پست

حوصله ام سررر رفت😩😩

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...

زیرشو بیار پایین سر نره😂🤣🤣 تو این کرونایی کی حوصلش سر نرفته 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیرشو بیار پایین سر نره😂🤣🤣 تو این کرونایی کی حوصلش سر نرفته 

😐😐😐هعی

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...
😐😐😐هعی

عزیزم، منم والا حوصلم سر رفته همش صبح تا شب باید درو دیوار خونه رو ببینیم یا پای تلویزیون کارای خونه یه زندگی روتین و تکراری ولی خوب چه میشه کرد باید امیدوار باشیم واکسن کرونایی که تو ایران ساختن مثمر ثمر باشه🙏🙏🙏🙏 زودتر خلاص شیم بعد بزنیم بیرون🤣😂😂😂🤣

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏