2777
2789
عنوان

نسبت به شوهرم سرد شدم

381 بازدید | 40 پست

دو سال و نیم عقدیم همچنان منتظر شرایط کرونایم برا مجلسمون....شوهرمم شهرستان هردوماه سه ماه میام پیش حدودا ی ماه چهل روزی میمونم برمیگردم ...الانم پیششم ولی بینهایت رو اعصابمه یعنی بیست و چهاری کلش تو گوشیشه یا تو اینستا تا تو تل یا بازی میکنه ...چیزیم ک بهش میگی میگه میبرمت بیرون میامم بگم نمیخام ببریم بیرون بشین تو خونه باهام حرف بزن بیا فیلم ببینیم بازی کنیم ی کاری باهم بکنیم اونموقع میگه باش روز بعدش روز از نو روزی از نو دیگ واقعا خستم کرده همش تنهام احساس تنهایی میکنم ...دیگ اصن رو حرفاشم حساب باز نمیکنم اعصابمو خورد کرده نمیدونم چیکار کنم باهاش ....دیگم دلم نمیخاد باهاش حرف بزنم در این مورد....یعنی از سرکار میاد گوشی دستشه تااااا خود شب...امروزم ک مثلا جمعه بوده همینجور از ساعت نه صبح دستشه تاالان ک خوابید حتی رفته تو اینستا پیج ی دختره کلیپاشو نگا میکرد زد دنبالش کرد خیلی بهم برخورد ک منی ک زنشم کنارشم محلم نمیده بقیه رو نیگا میکنه ...تااینارو میگم حرفش اینه من سالی ی بار اینستا میرم دلخوری بحث پیش میاره ...اصن دیگ حوصلشو ندارم چیکار کنمم....

ببخشید طولانی شد خیلی رو دلم سنگینی میکرد گفتم بیام باهاتون صحبت کنم 

بشین پیشش بگو چی نگاه میکنی همش گوشی دستته وقتی من پیشتم بگو من بخاطره تو میام نه بخاطرخونوادت میام ک پیش توباشم باتو حرف بزنم 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین پیشش بگو چی نگاه میکنی همش گوشی دستته وقتی من پیشتم بگو من بخاطره تو میام نه بخاطرخونوادت میام ...

مگ کم گفتم بهش زبونم مو در آورده...امروز بهش گفتم من دیگ نمیام پیش گله ای ازم نکنی بعدا

ولش کن بابا بعضی مردا یه مددت اینجوری ان تو هم به خودت برس اصلا فکر کن وجود نداره 

متاسفانه نمیتونم اینجا غریبم دوستیم ندارم ک باهاش سرگرم شم محلش ندم...خودمون دوتایم اینم ک اینجوری

مگ کم گفتم بهش زبونم مو در آورده...امروز بهش گفتم من دیگ نمیام پیش گله ای ازم نکنی بعدا

میبینی گوشی میگیرع دستش برو ازش بگیر بگو کارت دارم ی چیزی بگو باهیجان یا یکاری کن ک خوشش میاد بخوای ازش سرد بشی ناراحت کنی خودتو اینجوری رابطتون سردتر میشه جوری کن ک وقتیم رفتی خونتون همش دلش تنگ بشه واست

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
میبینی گوشی میگیرع دستش برو ازش بگیر بگو کارت دارم ی چیزی بگو باهیجان یا یکاری کن ک خوشش میاد بخوای ...

برا همینه ک منو میکشونه اینجا دیگ خسته شدم میگم میخام برم نمیزاره ولی بااین جور رفتارشم نمیتونم کنار بیام...

چیکار کنم مثلا گوشی و ازش بگیرم اینقد خودشو آویز میکنه ک بگیره اصن نمیگه چیکار داشتی حتی بهشم برمیخوره ک چرا میگیری ازم بازم دعوامون میشه

برا همینه ک منو میکشونه اینجا دیگ خسته شدم میگم میخام برم نمیزاره ولی بااین جور رفتارشم نمیتونم کنار ...

عجبا چیکارمیکنه اخه توگوشی همش😒

شما هم همین کارها رو بکن بهش کم محلی کن تا بفهمه کارش اشتباه و زشته 

نمیتونم من احمق من نمیتونم همش ی جا بشینم تو گوشی باشم دوست دارم ی کار دیگه ای بکنم ولی متاسفانه این هیچی انگاری با گوشیش ازدواج کرده...دلم میخاد دیگ اصن پیشش نیام هیچوقت

شوهر منم اینجوریه

یکریز تو گوشی...حتی سر غذا

بعد کافیه من به مامانم زنگ بزنم یهو میپره از جاش

شبا ساعت 9 از سر کار میاد شام میخوره میره تو گوشی منم برا خودم فقط هستم

روزای تعطیلم اون تو گوشی منم هیچ هر چقدرم حرف زدم 

دعوا کردم و... جوابی نگرفتم

شما هم بدون این مشکل کمی نیست

شوهرم پنج ساله من زنشم اینجوریه و تغییری نکرده و منم خیلی اذیت بودم خیلی 

اما الان فقط تحمل میکنم و خودمو اذیت نمیکنم

بنظرم الان که عقدی فکر اساسی بکن...چون خیلی تحمل این وضعیت سخته  

دعا برای سلامتی همه مادرا از جمله مادر عزیز خودم🙏🙏🙏