2777
2789
عنوان

به نظرتون ازم خوشش میاد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 82 پست
اخه میدونی حس میکنم هر چیزی هم حدی داره  مثلا چند وقت پیش یکی از استادای اصلیمون که دیگه مث ...

گلم بنظرم همین استاد اصلی اگه واقعا مرد عاشقی بود خودش آدرس و شماره خونتون پیدا میکرد یا از خودت برمیداشت میومد جلو ، بعدشم عزیزم شما هم بهتر میتونستی جوابش بدی بهش بگی من از آشنایی توی اینستا خوشم نمیاد بیشتر دوست دارم خانواده در جریان باشن و این حرفا که بفهمه شما هم مایل هستید یه کم 😊😊😊😊😊😊

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
اره من روز اولی که رفتم دانشگاه اول رفتیم خوابگاه و اتاقمونو تعیین کردم بعد با دوستم تصمیم گرفتیم بر ...

عزیزمممممم

خوابگاهی هم هستی پس 

کدوم شهر دانشجویی؟

واااای ببین خوابگاهی بودن جز بهترین تجربه های زندگی ادمه من با اینکه قبل دانشجو شدن نسبت به خوابگاه حس بدی داشتم و فکر میکردم خوابگاهیا از این بچه مثبتا که هیچ تفریحی ندارن افسرده ان و ...

دم دیدم بهتریییینتصولی وقتی خوابگاهی شدم دیدم بهترین تصمیمو گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من روز اولی که رفتم دانشگاه اول رفتیم خوابگاه و اتاقمونو تعیین کردم بعد با دوستم تصمیم گرفتیم بر ...

منم خوابگاه بودم

واقعا دوران تکرارنشدنی بود

ان شاءالله که کرونا بره همه یه نفس راحت بکشن😤

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
عزیزمممممم خوابگاهی هم هستی پس  کدوم شهر دانشجویی؟ واااای ببین خوابگاهی بودن جز بهترین تج ...

تو رشت دانشجوام عزیزم 

اره ما که تا صب می‌گفتیم میخندیدم خیلی خوش می‌گذشت دلم تنگ شد🥺🥺🥺

آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمیکنم... چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمیکنم... 
گلم بنظرم همین استاد اصلی اگه واقعا مرد عاشقی بود خودش آدرس و شماره خونتون پیدا میکرد یا از خودت برم ...

اره اون گه عاشق و دل خسته و اینا نبود صد در صد 

اینو مطمئنم و حتی خودمم ازش خوشم نمیاد چون از اینا بود که خیییییییلی خودشونو میگیرن 

کلی گفتم به عنوان نمونه که گاهی یه کمی هم راه اومدن و سفت و سخت نبودن خوبه که نخوره تو ذوق طرف 

منم خوابگاه بودم واقعا دوران تکرارنشدنی بود ان شاءالله که کرونا بره همه یه نفس راحت بکشن😤

اهم ان شاالله 

آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمیکنم... چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمیکنم... 
اره اون گه عاشق و دل خسته و اینا نبود صد در صد  اینو مطمئنم و حتی خودمم ازش خوشم نمیاد چون از ...

بعله گلم نه خیلی سفت و سخت نه هم خیلی شل در کل باید هرکدومو تا یه حدی رعایت کنیم ☺

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
عهههه  توام خوابگاهی بودی  کدوم شهر ؟

اوهوم

ببخشید اینجا به کسی نمیگم 

آشنا زیاد هست نمیخوام بشناسنم😁😁😁

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
عیبی نداره عزیزم  اره درک میکنم منم زیاد دوس ندارم لو بدم  که بتونم تو سایت راحت باشم&nb ...

ممنونم❤

حالا اگه خبری شد منو تگ کن

ذوق میکنم😁

خب لعنتی  این ۴ سال که من دانشجو بودم درسته حالا اون دیگه تو دانشگاه نبود  ولی میتونست ح ...

دقیقا تقریبا منم ماجرای مشابهی داشتم ولی سال دوم که بودم یکی از دانشجوها اومد خواستکاریم منم جواب مثبت دادم و خیلی زود از کف استاد حل تمرین پریدم. خخخ

توکلت علی الحی الذی لا یموت
اره اون گه عاشق و دل خسته و اینا نبود صد در صد  اینو مطمئنم و حتی خودمم ازش خوشم نمیاد چون از ...

بعضیا هم هستن که مغرورن یا عرضه ندارن یا شجاعت ندارن

توکلت علی الحی الذی لا یموت