2777
2789
عنوان

بی قراری تو شیر خوردن کمک

91 بازدید | 15 پست

دوستااان پسرم دو ماهشه جدیدا تو شیر خوردن هی گریه میکنه بی قراری میکنه نوک سینمو فشار میده نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوششو چیکار کنم

دکتر ببرش حتما

رنگ پی پیش سبزه بدرنگیه؟اگه اره گوششه

شایدم رفلاکس داره ودل پیچه ،اگه بالا بیاره،ولی من دخترم رفلاکس داشت فقط گریه میکرد،اون حرکت ب احتمال زیاد گوششه،دراز کش هیچوقت بهش شیر نده

دکتر ببرش حتما رنگ پی پیش سبزه بدرنگیه؟اگه اره گوششه شایدم رفلاکس داره ودل پیچه ،اگه بالا بیاره،ول ...

نه زرده رنگ پی پیش دلشم درد میکنه کولیک داره 

پیش کدوم دکتر ببرم دکتر خوب نمیشناسم

نه در حد ۵ بار  هم جهشی هم اروم میاد بیرون

به نظرم رفلاکس داره حتما ببرش دکتر دارو میده خوب میشه من همش به حرف این و اون گوش کردم میگفتن طبیعیه.تا 5 ماهگی میگفتم حتما طبیعیه بردمش دکتر و سونو گفتن رفلاکسه الان با دارو خیلی بهتر شده. جاشم شیب دار باشه شیبا بالاتنه اش سی درجه بالاتره از پایین تنه اش باشه