الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معمولا اختلاف سنی ک بیشتر از ۱۰ سال باشه ، نظرات و دنیای اون دوتا ادم باهم متفاوت میشه
مگر اینکه دختره بیشتر از سنش بدونه یا پسره انرژی زیادی داشته باشه
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
آینده زندگی رو در نظر بگیر مثلا 20 سال بعدش... اختلاف نظر و عقیده پیش میاد ما 10 سال اختلاف سنی داریم تو بعضی چیزا خودشو نشون میده یکی این که فکر میکنه حرف من درست نیست و بچگانه است و از خانوادش باید مشورت بگیره نه زنش! درحالیکه خیلی ها رو نظر و حرف من خیلی حساب میکنن
یه خواستگار خانواده دار عالیه متخصص قلب که از دانشگاه آلمان گرفته وضع مالی خوب رو به بالا و با اخلاق ...
اگه تنها این مسئله است شما باید مشکلات احتمالی بابت این اختلاف سنی رو مطرح کنید و کامل سنگاتونو وا بکنید و اتمام حجت کنید که مشکلی پیش نیاد مهم ترینش همین مشورت و نظرخواهی