2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره

ولی عموما اره بده

معمولا اختلاف سنی ک بیشتر از ۱۰ سال باشه ، نظرات و دنیای اون دوتا ادم باهم متفاوت میشه

مگر اینکه دختره بیشتر از سنش بدونه یا پسره انرژی زیادی داشته باشه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بله زیاده 

آینده زندگی رو در نظر بگیر مثلا 20 سال بعدش... اختلاف نظر و عقیده پیش میاد ما 10 سال اختلاف سنی داریم تو بعضی چیزا خودشو نشون میده یکی این که فکر میکنه حرف من درست نیست و بچگانه است و از خانوادش باید مشورت بگیره نه زنش! درحالیکه خیلی ها رو نظر و حرف من خیلی حساب میکنن 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
یه خواستگار خانواده دار عالیه متخصص قلب که از دانشگاه آلمان گرفته وضع مالی خوب رو به بالا و با اخلاق ...

لطفا با این شرایط هم جواب بدین دوستان من می خوام جواب مثبت بدم ولی خانواده میگن اختلاف سنیمون زیاده

یه خواستگار خانواده دار عالیه متخصص قلب که از دانشگاه آلمان گرفته وضع مالی خوب رو به بالا و با اخلاق ...

اگه تنها این مسئله است شما باید مشکلات احتمالی بابت این اختلاف سنی رو مطرح کنید و کامل سنگاتونو وا بکنید و اتمام حجت کنید که مشکلی پیش نیاد مهم ترینش همین مشورت و نظرخواهی 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
بیشتر باهم اشنا شین و اخساسی تصمیم نکیر..اختلاف کمی نیس اما ببین اون‌چجور ادمیه

و اینم بگم انگار پخته تر از سنشه🤦🏻‍♀️😶سنگین خیلی رفتار می کنه انگار دارم با بابام حرف میزنم😂😢😐