2777
2789

امروز تو پیج یه ایرانی مقیم آمریکا خوندم دکتر فاوچی گفته بالاخره پایان پندمی کرونا داره مشاهده میشه😍

قلبم روشن شده خیلی حس خوبی گرفتم🥳

بیاید شما هم از خبرهای خوب و انرژی مثبت ها بگید

نشد که بشه🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشنیدم

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

شنیدم دوستم نامزد کرد و دانشگاه قبول شده.انقد ذوق کردم😍

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
@برفا22     @جانی_دپ     @armyyyyyyy     پیشرفت تیمارستان سیارم ...

😂😂😂😂

به سرم زده اکیپ بیمارستان سیار رو راه بندازم... 

ولی کاربریم رو دوست دارم😂😂😂

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...