2777
2789

ندارم وگرنه راهنمایی میکردم. کاملا درکت میکنم. کامپکت من داره خراب میشه هربار میبینمش داغون میشم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندارم وگرنه راهنمایی میکردم. کاملا درکت میکنم. کامپکت من داره خراب میشه هربار میبینمش داغون میشم

اره دوسش دارم خیییلی هدیه بود الان 2تا تاپیک زدم فقط بخاطر این ک خداروشکر هیشکی ام ج نمیده 😐

به آنهایی که «قدردان» بودنت نیستند؛ نبودنت را هدیه کن...!

احتمالا ابیاریت زیاد بوده عزیزم یا ابیاریتو کم دادی یا جایی بوده که دما تغییر کرده د هرصوزت میتونی ازش قلمه بگیری فک نکنم بتونی احیاش کنیگمگه اینکه تشنه باشه بهش اب  بدی تا احیا شه. فتونیا بسیار رطوبت دوسته و باید براش جزیره درست کنی و ابیاری وقتی که خاک داره به خشکی میره انجتم شه نور ملایم دوس داره.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اره دوسش دارم خیییلی هدیه بود الان 2تا تاپیک زدم فقط بخاطر این ک خداروشکر هیشکی ام ج نمیده 😐

گوگل کن گلم شاید ب نتیجه برسی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
مشکلش چیه

از پایین برگاش زرد میشه و نوکش قهوه ای. 

دوسالع دارمش عالی بود. همون جا، همون خاک، همون مدل ابیاری وکود. یهو اینطوری شد

احتمالا ابیاریت زیاد بوده عزیزم یا ابیاریتو کم دادی یا جایی بوده که دما تغییر کرده د هرصوزت میتونی ا ...

عزیزم اصلا ابیاری نداشته تو تراریوم بوده از گلفروشی پرسیدم گفت میتونی درش بیاری فقط اسپری آب بزن بهش. زدم بعد چند ساعت اینطوری شد☹️ 

از پایین برگاش زرد میشه و نوکش قهوه ای.  دوسالع دارمش عالی بود. همون جا، همون خاک، همون مدل اب ...

زرد شدن برگا یهویی یه دلیلش این سرد شدن هواس جایی که هس رو یه چک کن ببین هوای اطرافس سرد نشده یا گرم شه. سیاه شدن سر برگاش میتونه دلیلش غبار پاشی یا ابیاری با اب لملاح دار باشه باید اب جوشیده سرد بش بدی و یا روش اسپری کنی . دوس داشتی عکسشو بذاردقیق بهت بگم 

زرد شدن برگا یهویی یه دلیلش این سرد شدن هواس جایی که هس رو یه چک کن ببین هوای اطرافس سرد نشده یا گرم ...

الان عکس میدم خدا خیرت بده

عزیزم اصلا ابیاری نداشته تو تراریوم بوده از گلفروشی پرسیدم گفت میتونی درش بیاری فقط اسپری آب بزن بهش ...

اگه اصلا ابیاری نداشته که دلبلش همینه .فتونیا رطوبت دوسته داخل تراریوم رطوبت بش میرسیده الا ابیاریش کن تا فردا سرحال تر میشه 

جاش همیشه همینجا بوده عوض نشده بگم سرده.  اما غبار پاشی با اب معمولی نجوشیده بوده. اما دوساله ...

کامپکت حساسه به ابی که بش میدی تازگیا بهش کود هم دادی؟ ابی که بش میدی اب جوشیده و بدون کلر باشه همیسه بیست چهار ساعت بذار اب بمونه بعد به گیاه اب بده . موقع ابیاری هم اب رو برگاش نریزه بهتره. میزان نورش چجوره؟اگه پنجره جنوبی داری که نوز خوب داره با فاصله پنجاه سانت از پنجره که نور روش نیفته بذار حتما

اگه اصلا ابیاری نداشته که دلبلش همینه .فتونیا رطوبت دوسته داخل تراریوم رطوبت بش میرسیده الا ابیاریش ...

ببین عزیزم 4 ماه تو تراریوم بود ی مدتی بود رشد ک کرد شاخ و برگاش جا نمیشد کج و معوج میومد بالا، تو خکاش کرمای ریز دیدم، از پایین برگاش سوراخ میشد زرد میشد ولی بالاش خوب بود، برگ جدید در میاورد، من نگرانش شدم از گلفروشی پرسیدم گفت نور نگرفته پیچ دار رشد میکنه، درش بیار هوا بخوره، منم دیروز ظهر اوردمش بیرون ولی کلا شاخه هاش شل بودن اسپری کردم یکم اب هم دادم بهش بعد چند ساعت انگار یهو پلاسیده شد 🙄

کامپکت حساسه به ابی که بش میدی تازگیا بهش کود هم دادی؟ ابی که بش میدی اب جوشیده و بدون کلر باشه همیس ...

اره کود دادیم جدیدا ب همع گلا. 

نورش همیشه همین جا بوده. آبیاری هم همیشه همین اب بوده.  نمیدونم چش شد.الان بنظرت اوکی میشه؟